• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Parlamentarii si-au votat 4.600 lei in plus la pensia speciala. Si noi ne scoatem ochii pe caracterul perfid-diabolic al facebook-ului. Nu merita. Iata problemele importante, coruptia si lacomia parlamentarilor, nu facebook-ul.
A mai murit o fata dintre ranitii de la Colectiv; 61 de morti pana acum. Dar asta nu mai conteaza, important e sa fie liniste, sa nu mai iasa lumea in strada sa tulbure tihna parlamentarilor, ca acestia sa isi poata vota pensiile lor babane. Jos cu retelele sociale!
In Bucuresti, la Eroilor, din cauza lucrarilor la M5 de metrou, s-a surpat soseaua. Saracii oameni din casele de acolo, risca sa isi piarda locuintele, un bloculet se inclina. M5 a fost intarziata fiindca fostul guvern a taiat mereu din investitii, doar in ultimul an a inceput cu heirupisme. Si se vede rezultatul.
Dar nu asta conteaza, ci doar faptul ca facebook-ul e raul absolut care trebuie infierat cu manie proletara.
Tot in Bucuresti, la Piata Sudului e dezastru, fiindca ex-primarul gainar oprescu a vrut cai verzi pe pereti, pasaj subnteran gigantic, astia au dat peste metrou si au fost cat p-aci sa sparga caseta metroului, acum traficul e perturbat, intarziere de peste 1 an si jumatate, e dezastru aici, lumea injura pe buna dreptate (desi ei l-au votat pe oprescu, eu nu). La M5 intarzierea e de 3 ani.
Astea sunt problemele, nu ca retelele sociale au, fireste, si aspecte negative. Daca e vorba de infierat rolul retelelor sociale in mobilizarea oamenilor impotriva coruptilor, atunci nu subscriu.

A mai murit in tanar de la Colectiv: 62 de morti pana acum. Incet-incet se lasa uitarea. Dar bine, noi infieram orbeste rolul mobilizator al fbk in manifestatiile de dupa nenorocirea asta. Pacat de sangele varsat. Cei care pun toate relele pe seamna fbk sunt si cei care ii proclama drept satanisti pe tinerii morti acolo. Q.E.D. Mai bine ramanea Gabi Oprea sa faca treaba, ca era pentru Interesul National. >:)

Parlamentarii au respins cererea de reexaminare formulata de presedinte si si-au revotat pensiile speciale. Astea sunt problemele reale, nu cat de nociv si manipulator e facebook.

Cred ca e timpul sa ne oprim vis a vis de analiza facebook-ului, cu siguranta are si parti bune si parti rele ca orice pe lumea asta , macar cu asta cred ca esti de acord :P nu ma "infiera" degeaba :sad: ca n-am dat cu parul .

Nu pe tine te infierez, ci pe nenea ala. :p Articolul ala il stiam, l-am citit in numarul de saptamana trecuta al revistei, forma tiparita, nu electronica. Cu nenea ala am ce am, pentru ca stiu ce idei cvasi-conspirationiste ideologizate scoate. Nu ma intreba de ce mai dau banii sa cumpar revista, pentru altele, nu pentru prostiile lui cusnarencu. A ajuns sa insinueze ca Soarele s-ar invarti, de fapt, in jurul Pamantului, ca cica ce se "stie" despre Sistemul solar ar fi doar inventia propagandistica a veneticilor de peste Atlantic. No comment la asa ceva.

Gata acum, ca am facut trafic destul pe tema asta. In lipsa de dansuri si alte alea...bune pentru fetele vesele si doamnele in etate...>:)>:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::happy::happy::happy:

Ciobanii-s la poarta parlamentului cu jalba-n protap.

Ar fi bine sa intre peste ei. So pe ei, baieti! Peste parlamentari, fireste. Cu batele, daca se poate...>:)>:)>:)

Ar trebui sa aduca ciobanestii sa o muste pe madam anghel cristiana de chestia asa :16::16::16::16::16::16::16: S-o apuce ciobanestii de poponeata pe madama asta nenorocita. >:)>:)>:)=)) =)) =))

Asa, deci alesii au votat fara sa stie o lege care interzice reclamele la medicamente. Si astia vor pensii speciale. Q.E.D. Bine ca nu au votat interzicerea respiratului si mancatului pentru toti cei care nu sunt neamuri de parlamentari si de baroni locali. Tot e ceva.

Cucoana aia nerusinata, madam anghel, s-a dat iar in spectacol, in public. In locul ciobanului pe care japita asta, in desteptaciunea ei suprema, l-a facut prost, i-as fi aplicat cate un dos bun de palma peste fiecare obraz acestei hoaste. Tipesa merita cate una peste bot, cat sa ii crape falcile si sa ramana fara dinti. Madam anghel oricum nu are nevoie de dantura, fiindca nu trebuie sa haleasca, ca doar e grevista foamei.

Desteapta asta de anghel nu e de acord cu principiul contributivitatii la formarea pensiilor. O cucoana nerusinata, tipesa asta merita batuta bine pana ii ies ochii din cap. Mars, cucoana nenorocita.

Iata pe cine au votat astia care se uita ca prostii la A3 si Ghita Tv. Q.E.D. Ati scapat de basescu si de bashista aia de macovei, dictatoare nenorocita, da, dar o aveti pe anghel care, ca o haplea nesatula ce e, isi voteaza pensie nesimtita. La asa popor redus, asa alesi.

Le place mosilor si babelor care au votat numai dupa cum le dicteaza A3 si Ghita Tv ? Sa le fie de bine. Nu mai au nici un drept sa se planga, au doar singura obligatie: cioku' mic! Daca sunt prosti, nu am ce sa le fac. Cand astia fac crize de apoplexie cand aud de Monica Macovei, pai atunci nu mai e loc de scuze si circumstante atenuante. Madam anghel e o demna reprezentanta a poporului roman. A antenistilor spalati pe creier.

Back