• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna ziua,dragilor! Cum ati petrecut Craciunul? :)

anuk said:
Noapte linistita ! Cei dornici de senzatii tari sa-si vada de somn .

Eu cred ca cei doi merita putin ciomagiti, dar cum tu esti prea pacifista,pot sa-i articulez eu?:)

GeoX said:

Tu iti dai seama daca primeau romanii un asemenea bradut? De la atatea luminite cate ieseau din el si energie ajungeau cu totii in Laponia:)))

Eu am petrecut cu copii, am fost rasfata cu retete noi, delicioase si sanatoase :P si cel mai important, nu le-am facut eu. :D:

Cat priveste articulatul.... ca sa-l citez pe Papa Francisc " necredincioșii vor fi iertați de Dumnezeu dacă își urmează conștiința".asa ca ,tu alegi daca vrei in rai sau nu. ()

anuk said:
Eu am petrecut cu copii, am fost rasfata cu retete noi, delicioase si sanatoase :P si cel mai important, nu le-am facut eu. :D:

Cat priveste articulatul.... ca sa-l citez pe Papa Francisc " necredincioșii vor fi iertați de Dumnezeu dacă își urmează conștiința".asa ca ,tu alegi daca vrei in rai sau nu. ()

Si eu am petrecut tot cu copii ,cu sora,dar ce e mai important ...am gatit eu ...norocul lor:))

Cat despre rai ..ar fi prea monoton si nu ma lipsec de placerea de a-i altoi:)).Deci pot sa incep.nu? Sau sa o las pentru la anul?:D

Niciodata nu-i timpul pierdut () sau vorba din barani, "batai-i rupta din rai " deci...... da-i batai ,scoate topaia de la naftalina :P

Noapte buna si linistita ,fara evenimente si fara cosmaruri :P

Eu n-am simtit cutremurul,cica ar fi fost de 4,2 sau 4,3

Back