• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Nu te inteleg, si ai nostri fac chestii de genul asta ,politisti batuti , copii agresati, femei violate, pana si babele o patesc, si o fac atat in tara cat si in afara ei,din pacate, deci...nimic nou sub soare.

Da, dar ai nostri care "calca pe bec" in vest de obicei sunt luati pe sus in 2 timpi si trei miscari. Pe astia chiar ii lasa sa faca ce vor, ca asa e "corect politic".

Esti convins ca e asa ? Cu ceva ani in urma ,in Italia ,daca prindea un roman ca fura de mancare din market, nu-i facea nimic si-i dadea o serie de alimente (gratuit ),pe motiv ca a furat sa aibe ce manca. Acuma,nu mai stiu daca e tot asa, am pierdut contactul cu persoana pe care o cunosteam si care era sincera .

Nu uita ce s-a intamplat in Belgia, ani de zile au lasat fara nici un control acel cartier din Bruxelles, unde colcaiau islamisti fanatici. Si nu s-a permis, prin decizii politice la nivel de administratie publica locala si centrala, ca politia sa intre peste aia, sa ii ia la puricat. Si rezultatele se vad. Asa era "corect politic". Multumim, dar in halul asta nu mai merge.

Apropo ca agresiuni se intampla in toata lumea,uite colea.

http://www.evz.ro/inregistrarea-in-...itutiei-de-invatamant-este-socanta-video.html

Repet, am fost in Siria o luna de zile, nu am am avut dificultati, dar nici nu m-am dat in vant dupa masculii musulmani desi ....erau f amabili, iar pt femeile siriene am simti mila,dar asta nu ma impiedica sa constat ca toata lumea e focusata doar pe aspectul asta ,al violentei, restul.... nu mai conteaza. Sunt si ei oameni ,la urma urmei, cu sentimente, cu dureri ........

Este vorba romaneasca "Tara arde si baba se piaptana " Parlamentarii s-au gindit sa nu discrimineze barbatii și au stabilit, in mod oficial, ca ziua barbatilor sa fie sarbatorita pe 19 noiembrie.

Legea a fost adoptată cu 204 "pentru", 16 "impotriva" şi 63 abtineri si va fi trimisa presedintelui Klaus Iohannis spre promulgare.

Somn usor si-o noapte linistita !

() Mi-am amintit brusc,sloganul " Dormi linistit, FNI vegheaza pentru tine!" si a vegheaaaaaaaaaaaaaat de s-a rupt .

Nu stiu cum se face dar sunt f multe accidente rutiere grave.Cod rosu de intwrvebtie pt accidentul de pe centura Ploiestiului.

Back