• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ce fata de boulean are calin anton constantin popescu tariceanu.

Rusine si PNL-istilor, da ? Ce abuz, idiotilor, ca e o sentinta definitiva din 2014, ba !

Primul ministru este convocat la adunatura de jeguri numite parlamentari ca sa dea explicatii pentru punerea in aplicare a unei sentinte definitive ? Tara de super-shiit. D-ala maro si cu iz specific. Deci deciziile justitiei nu trebuie aplicate daca sunt vizate bunurile lui voiculescu, da ? Dar putem inchide patiserii pentru 3 lei lipsa.

Astia de la CNA , nu vad ce fac televiziunile lui Felix ?! Cum sa chemi milioane de oamenii in strada ???? ....

dupa emisiunea de aseara , ar trebui intrerupta emisia acestui post :) Desi eu cred ca e altul scopul , de victimizare a antenelor :)

Politicienii au nevoie sa se plimbe seara de seara pe la Shit TV, sa se pupe in partea frontala cu idiotul ala de gadea fix in sediul actual. Moare tara daca Latrina 3 se muta. Decizia priveste o cladire, nu o televiziune. Cine nu pricepe asta e tembel. Sa vina mai repede cutremurul ala sa mai perie din tembelime.

Deci decizia judecatoareasca se refera la cladire, punct. De cand o televiziune e egala cu o cladire ? Din 2014 pana acum se stia ca e cu executare, da ? Acum suntem in 2016. Dar unii se vor deasupra legii, nu ca amaratii de patiseri, da ?

imi este scarba :) daca lumea iese in strada sa conteste o decizie judecatoreasca ... cred ca trebuie sa ne facem bagajul si sa plecam ...

Acest tariceanu...un jeg fustangiu, incapabil sa isi satisfaca nevestele...nu comentez motivele, pot fi fiziologice. Dar cat timp executia unei decizii definitive creeaza astfel de valuri in politica, e de rau. Executia priveste cladirea, nu televiziunea. Acum, ca aia s-au tinut capra si din 2014 incoace au zis ca vor fi scutiti, e vina lor.

Decizie judecatoareasca definitiva, negru pe alb, specifica foarte clar confiscarea bunurilor respectiv. Lege, fara discutie, in rest sunt vorbe si manipulari.

O sa iesim noi in strada daca trebuie. Coruptia ucide, da ?

Pentru cetatenii executati pentru 2 lei nu se sesizeaza hahalera asta de calin anton constantin popescu tariceanu. Pentru unii muma, pentru altii ciuma.
Nu ma intereseaza motivele fiziologice-organice pentru care putoarea tariceana era incapabila sa isi satisfaca cele n neveste. Ma intereseaza nerusinarea acestui specimen, dar si a celorlalti parlamentari.

Nici un coleg parlamentar sau politician nu zice nimic cand tuciuriul nicolae paun, de la partida romilor, ameninta procurorii ca baga cutitul in ei si ca se p*** pe ei. E cazul de intrat cu forta peste parlamentari, trebuie aruncati pe geam, de la etajele superioare, evident.

Instigatorilor :P Atat am castigat dupa "revolutie", putem latra ca lupii la luna pana facem spume la gura ,si -atat, ca nu ne baga nimenu in seama ,nu se tine cont de interesul poporului ,nu se respecta legea etc,etc.

Mai c-as paria ca Antenele nu pleaca din locatiile actuale :D:

Dupa cum " au intors" lucrurile, de la nerespectarea unei decizii la acuzatii de "cenzura si pumn in gura presei" inclin sa cred ca antenistii nu se vor pleca curand .

Back