Parlamentarii "cred" ca au exagerat cu regulile noi impuse fumatrilor sunt extreme si incep a da inapoi : avea mare dreptate Brucan cand spunea ce spunea. In alte tari europene patronii nu se plang ca le pleaca clientii fara sa platesca cand ies afara la o tigara. Am vazut la Londra trotuarele pline de tineri ,in genere, cu paharul in mana la o tigara ,de nu ai loc sa arunci un ac. Ca e vorba de cafenea sau pub....peste tot e asa. fara acoperis, fara scaune .Can i-am vazut prima oara am crezut ca se intampla ceva dar am primit lamuriri si pe peste tot pe unde am umblat ,era la fel.mai ales in pauza de pranz in zona multinationalelor.
Si apropo de legi,dupa ora 9 nu mai este permis copiilor sa ramana in restaurante sau si cu jumatate de ora inainte patronul atentioneaza la miscrofon ," ca se apropie ora cand accesul copiilor nu mai este permis" parintii platesc si se conformeaza,punct, fara cometarii sau exceptii.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.