• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

http://www.hotnews.ro/stiri-adminis...nt-pentru-nou-mandart-primar-sectorului-4.htm

Q.E.D. Cine mai zice ca poporul roman nu e majoritar tampit, idiot si cretin, e complet rupt de realitate. Il voteaza nenorocitii de bosorogi, babetele tembele si, in general, toata pleava de prosti, se stie ca prostii sunt majoritar in tara asta de rahat cu perje. Ce conteaza ca au murit 64 de tineri ? Bine au patit, daca au fost satanisti si nu au vrut sa stea acasa sa se uite la teveu, asa cum considera ca e bine bosorogii si babetele !!! Bine au facut cei 64 ca au crapat, 64 de satanisti mai putin...asa cred bosorogii!!!

Popor de prostovani, de redusi la scorta, de lenesi, hoti cat cuprinde, prefacuti, complet idioti.

Poporul roman, in marea lui majoritate, este o turma complet amorala, nu imorala. O turma de specimene lipsite de discernamant, incapabile sa separe ce e bine de ce e rau. Creaturi extrem de limitate din punct de vedere al scoartei cerebrale si al rationalitatii. Nu tine cu "n-ai pe cine vota". Dar Monica Macovei ce are, ma rog frumos ? A nu, e curva bashista si tradatoare de neam si tara...asa cred bosorogii senili si babetele tembele. Chestia cu toti sunt la fel e propagata cu buna-stiinta de politicienii corupti, iar poporul prost pune botul, ca de aia e si prost. A, uitasem, bosorogii vor liniste, cica DNA-ul e institutie anti-nationala, urla mai deunazi in troleibuz un mosneag cu dantura saraca. Ei vor liniste, sa le tihneasca maruntaiele cu care ii servesc iubitii lor alesi.
Da, pacat ca au crapat la Colectiv doar 64 de satanisti. Pacat ca nu au crapat mai multi...asa zic mosii si babele.

Sa-mi dovedeasca respingandu-l prin vot pe escrocul asta. Pana atunci...sila si dispret. Chiar asta spun mosii in troleibuz: ca au fost satanisti si bine ca au crapat cei 64. Mosuleti pricajiti ca vai de ei, da. Asta spun. Eu nu zic nimic, pentru ca imi e sila si sunt sictirit.

Pe pariu ca va iesi fara probleme borfasul asta umflat. Sigur ca nu il voteaza doar mosii, ci si unii semianalfabeti care se chiombesc toata ziua la Maruta & Co. Ii face idiotul ala de la protv o reclama lui piedone, ceva de groaza.

Cine nu fura si nu are tupeul porcului piedone e cel mai mare bou, prost, tampit. Ma declar un mare tembel si abia astept sa scap de romania. Cu r mic. Daca plecam noi toti, sa vedem cine si cu ce le mai platesc pensiile la astia ? >:)>:)>:)>:) Nu ne faceti sa plecam, ca o facem, mosilor si babelor!

Toti borfasii scot din nou capetele, au stat ascunsi ca sobolanii cateva luni dupa Colectiv, acum ies pe scara larga sa se apuce iar de ce stiu ei mai bine.

image-2012-04-7-11942054-46-cristian-popescu-piedone.jpg

Uite putoarea cum revine!!! X-(X-(X-(X-(X-(X-(

Ca un bun crestin ortodox, ii sunt recunoscator lui Dumnezeu ca in toata aceasta perioada am intalnit pe strada, in parc, in magazine, oameni care mi-au amintit ce reprezint pentru ei. Va sunt recunoscator voua pentru ca, atunci cand ne-am intalnit, ori in mesajele pe care mi le-ati trimis chiar aici, pe facebook, mi-ati spus ca ma apreciati pentru ce am facut in sectorul nostru. Dar mi-ati spus si ceva care m-a durut: m-ati intrebat de ce nu mai fac nimic pentru voi, de ce v-am parasit? Raspunsul este simplu si complicat in acelasi timp. Am hotarat atunci sa plec pentru ca era cel mai omenesc si sincer gest. Sunt si eu om si sufar cand vad suferinta.

Marsssss, jeg imputit! X-(X-(X-(X-(X-( Manca-te-ar ciuma!

GeoX said:
Sa-mi dovedeasca respingandu-l prin vot pe escrocul asta. Pana atunci...sila si dispret. Chiar asta spun mosii in troleibuz: ca au fost satanisti si bine ca au crapat cei 64. Mosuleti pricajiti ca vai de ei, da. Asta spun. Eu nu zic nimic, pentru ca imi e sila si sunt sictirit.

Votul este secret si nimeni nu are a da socoteala nimanui, darămite a -ti demonstra tie ca a votat pe placul tau . :P

Ciudat,la mine in oras am auzit doar cuvinte de compatimire pt cei arsi si pt parintii acestora nici vorba de acuze.

Sa fie bucurestenii oameni rai ,sa nu aiba habar de muzica ? Greu de crezut . Dar tu stii mai bine,ca traiesti si muncesti in Bucuresti ,poate ca asa o fi ,cine stie ?!? N-am eu dreptul sa pun la indoiala afirmatiile tale.

Aud ce spun oamenii zilnic la mine in cartier: ca cei 64 de tineri erau satanisti si ca pacat ca nu au murit mai multi. Astia sunt cei care il voteaza pe escrocul ala si sunt majoritari. De ce oare as fi eu atat de exasperat ?

Noapte buna. Vedeti sa nu va treziti mai devreme decat e cazul. :p >:)>:)>:)

Si da, asta gandesc onorabilii mei concetaneni din sectorul 4: e bine ca au crapat cei 64 de satanisti, ar fi fost bine sa fi murit si restul, nu sa se cheltuie bani pe ei. Asa gandesc niste bucuresteni. Votantii borfasului piedone, care si-a luat carnetul de sofer prin frauda.

Nu degeaba spun ca asa-zisul popor roman e o turma de cretini abrutizati.

Back