• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

O duminica placuta si tie ,Adi! Sunt curioasa pe GeoX cum l-a zgaltanat!:)))))))))

"Din cauza cutremurării pământului, Mihai Gâdea, în loc să-l pupe, l-a mușcat de fund pe Voiculescu;" Asta mi-e placut maxim.

Invers cum Victore? A sarit parcul pe tine si te-a acoperit de frunze si uite asa ai scapat tu de cutremur!:))))Sau poate ca la tine nu vine cutremurul ,asta ca sa nu patesti ce a patit Mihai Gadea.:)))))

si eu am simtit cutremurul (brasov) cam slabut dar sa simtit:P

B'ziua. :) Si macar te-ai scuturat ceva, asa de Doamne-ajuta acolo ? :p Nu ca noi, bucurestenii, care am primit "bucuria" din plin :D

Ei, la mine a fost mai binisor. Troznete, biblioteca s-a ciocnit putin de perete, scartaituri, miscare neta pe directia est-vest. O "placere"...>:)>:):devil::devil::devil::devil:

Unei amice care locueste la parter i-au cazut cosmeticele de pa etajara din baie .Eu, n-am avut probleme desi stau la etajul 4 .

Ei...Stim-Noi-Cine l-a ratat ! :p He,he, he ! >:)>:)>:):devil::devil::devil::devil: Nu l-a simtit ! Daca a facut boacane, deh...

Ce credeti ,premierului Ponta ii place un paharel de vin la masa sau vrea sa se regulile europene in ceea ce priveste consumul de alcool , adica sa fim si noi in rand cu lumea ;p

"Până la 0,2 (miligrame alcool pur în aerul expirat - n.r.) nu e nici măcar contravenţie. 0,2 înseamnă un pahar de bere sau... Dar de la 0,5 în sus - nu 0,8 - să fie infracţiune, exact cum se întâmplă în toată Europa - până la 0,2 vorbesc de omul obişnuit care se duce la o nuntă şi gustă la un pahar de vin, nu e nici măcar contravenţie. Dar de la 0,2 la 0,5 e contravenţie, se suspendă permisul, iar de la 0,5 e infracţiune", a anunţat Ponta.

http://www.capital.ro/detalii-artic...-bea-un-pahar-de-vin-nu-va-fi-sanctionat.html

Back