• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Esti chitros, te stiu io Lasa ,din putinul meu ,dau si altora :ANUK:

Era sa uit ,voi ati simtit cutremurul de zicea Doinea de el ? Sper sa nu fi fost persoane care n-au dormit sau au avut bagajelul la usa. Acesti "prezicatori" rt trebui penalizati,pt fiecare "RATEU'' o amenda babana si sa vezi cum le-ar pieri vibratiile sau visele premonitorii.

Eu dorm bine.Nu dau 2 bani pe clampanelile acelei hoaste batrane. Hoasca n-are decat sa cotcodaceasca in nestire. Desi se spune ca gaina batrana ar face zeama buna, in cazul acestei creaturi nu e chiar asa.

Nu zic ca n-au dreptate dar au "omis " esentialul,cladirile sigure :D: si consolidarea celor nesigure cat mai rapid.

Buna dimineata !! S-a cam racit cafeaua ,ai fost tare matinal ,OLD.

Noapte buna si linistita !!

Uitase, maine eclipsa de soare .Noi nu o vedem decat la TV . va fi vizibila in America de Nord, Caraibe, nordul Americii de Sud, Oceanul Atlantic, sudul Europei, Africa, Madagascar si Orientul Mijlociu.

Cica s-a inventat vesta care te apara de flacara violet :D:,evident ca pt politicieni ()

Back