• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

eu eram in pat la ora aia .... am simtit eu ceva pe la ora aia ..dar nu stiu 100% daca era zgaltu' :P

Posibil sa nu fi fost pe linia noastra,am vorbit cu mai multe cunostinte care stau in diferite parti a orasului ,la etaje mari si nimeni nu a simtit . Eu eram pe fotoliu la cafea ,cu geamurile bibliotecii f aprope si nimic nu a zornait.

2013-11-21 06:38:52.6 45.79 N 26.73 E 89 mb 4.4 M+ ROMANIA, precursor?

Pff anuk ,parca ti-am spus sa stai departe de biblioteca atunci cand bei cafeaua .Uite cum vine cutremurul si trebuie sa te apleci cand spre stanga ,cand spre dreapta .Atatea plecaciuni iti pot afecta coloana si stii ce ai tras cu mana...Fii mai atenta unde iti bei cafeaua pe timp de zgalt mai ca nu se stie cu ce te poti trezi in cap!:)))))

Precursor la ce Victor?:))))Cred ca ai luat-o pe urmele unui ilustru analist ...:)))))0

degetica said:
Pff anuk ,parca ti-am spus sa stai departe de biblioteca atunci cand bei cafeaua .Uite cum vine cutremurul si trebuie sa te apleci cand spre stanga ,cand spre dreapta .Atatea plecaciuni iti pot afecta coloana si stii ce ai tras cu mana...Fii mai atenta unde iti bei cafeaua pe timp de zgalt mai ca nu se stie cu ce te poti trezi in cap!:)))))

Ntz ! La mine se simte saltaret :P sus , jos sau fata, spate ,deciiii ......

Nu as calatori pe traseul din video pt nimic in lume ., poate ca voua v-ar placea,mai stii ? !?

Pai cred ca de la atatea miscari sus-jos risti sa ti se fractureze coloana si e pacat , cica e irecuperabila!:))))) Eu recunosc ca a mea coloana prefer sa fie dreapta si sa nu ajung ...acu fiecare cu ...miscarile lui...

Apropo de riscul de a fi ,,inghenunchiati ,, de cutremur...Ma gandesc ca el isi face treaba ca nu-i putem cere sa fie altfel daca asa se manifesta ,dar noi ...putem sa ne luam masuri de precautie ,sa nu ajungem cu coloana franta ...ar fi pacat...Oare sa aiba cutremurul...caracter:))))) ? Neee ,ca doar e ...cutremur de 6,7.8 grade:)))) dar noi ...unii dintre noi se cam dezbraca de el!Probabil de la zgalt li se trage!

Ingenunchita ,nu , cu etajul 4 la parter......tot ce se poate ,nu tine de mine :D: desi mi-ar placea sa detin controlul :P

Si o fabula sa ...dormiti bine.:))))

Vulpea liberală
de Grigore Alexandrescu

Vulpea fără-ncetare

Striga în gura mare

Că de când elefantul peste păduri domneşte

Trebile merg la vale şi lumea pătimeşte.

Că este nedreptate

Să va să cheltuiască

Veniturile toate

Pentru masa crăiască.

D-acestea elefantul, cât a luat de ştire,

Temându-se, cu dreptul, de vreo răzvrătire,

Pe iepure la vulpe cu un bilet trimise,

O invită la curte, o-mbrăţişe şi-i zise:

"Am aflat, jupâneasă, că ai mare talent.

Voi să te pui în pâine;

Şi începând de mâine

Îţi dăm cu mulţumire,

Ca un semn de cinstire,

Al găinilor noastre întins departament:

Caută-ţi bine treaba."

- "Pe seama mea te lasă",

Răspunse oratorul şi, sărutându-i laba,

Se întoarse acasă.

În ziua viitoare,

Vulpea ca totdeauna veni la adunare;

Dar însă oblojită, pe subt barbă legată,

"Ce ai, de eşti astfel?" o întrebară toate.

"Îmi e rău de aseară, îmi e rău cât se poate,

Şi cu trebile ţării să mă lăsaţi în pace.

Craiul ştie ce face;

El nencetat gândeşte la al obştii folos.

Adio! sânt bolnavă: m-am înecat c-un os."

Cunosc mulţi liberali, la vorbe ei se-ntrec,

Dar până în sfârşit cu oase se înec.

Pai cred ca ingenunchiatul la parter e usor cand sari geamul.:))))) Anuk...

Adiiiii ,pregateste geamurile ca sare anuk.:))))Tu cred ca esti la parter etajul patru...Sa vezi saritura!:)))))

Pana aici ne-a fost!,fierbe Vrancea!
Ii pui plasa de protectie ca la trapezisti:))))) Poti sa-i pui si sus si jos ca nu stii in ce directie o ia.ha ha ha

Nu contez pe ajutorullui Aditza,el isi salveaza resapata :D: Daca am timp ,imi pun incaltarile alea cu arcuri de la Kangoo Jump si aia sunt :P

Aha ! Se confirma zicala "Nu-i pt cine se pregateste ci pt cine se nimereste " :P

Back