• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

In mod normal, maimutzoiul ala de ouat nu ar fi trebuit macar sa ajunga la Eurovision. E de-a dreptul patetic. Ca sa nu spun si altceva. Dar deh...defilam cu astfel de "specimene" si trebuie sa ii si laudam ca sa ne dam mari patrioti, altfel...cine stie cine ne arata cu degetul cum ca nu ne iubim tarisoara noastra draga. Nu se compara cu prestiatia pe care au avut-o P.Selling si Ovi, Traistariu si altii care in ultimii 10 ani au obtinut rezultate bune, intrand in primii 6 sau chiar locul 3 (cea mai buna pozitie pana acum). Dar deh, se pare ca ouatul e reprezentativ pentru natia romana. Ouati de tot felul. Politicieni care ne indeamna sa le numaram oualele...si alte asemenea.

Traistariu, P.Selling&Ovi, Luminita Anghel (daca nu ma insel) si altii au fost mult superiori ouatului. Si s-a vazut: locul 6, locul 3...in orice caz au iesit pe pozitii bune. Acum, sigur ca daca va iesi sub locul 10, se va invoca din nou votul geostrategic, bla-bla-bla. In orice caz, tipul e o mediocritate muzicala, mult sub alti reprezentanti ai Romaniei la Eurovision din ultimii 5-10 ani.

Pt prestigiu tari......evident ca m-as bucura,dar tot nu mi-ar placea.

In ultimii ani au fost mereu surprize asa ca...ramane de vazut.

Noapte buna si linistita,pe maine .

facaturi :)

de ce televiziunea a aratat inainte punctele olandei pentru belgia 12 puncte :) Suedia a dat 10 si 12 puncte pentru norvegia si danemarca :) E cam clar :D

serbia: 8 - rusia 10 ucraina si 12 danemarca =)))

danemarca castiga :)

e clar ca lumina zilei votul geostrategic

chiar nu ma asteptam ca finlanda sa dea 12 puncte norvegiei =)))) =)))

Locul 13, chiar mult prea bun pentru un castrat de duzina...Sa zica mersi si cu asta...
Votul geostrategic a functionat si la Traistariu acum cativa ani ? Locul 6 parca a avut, si cu o prestiatie infinit mai buna decat a castratului ouat. La vremea respectiva am fost sceptic, dar recunosc ca nu se compara cum a cantat Traistariu cu jelania maimutzoiului asta castrat...
Locul 6 pentru Traistariu acum cativa ani...da,da numai vot geostrategic ? Ouatu nu merita sa fie mai sus de 10, sa fim seriosi. Hai sa nu ne mai victimizam atata in stil mioritic, ca strainii comploteaza tot timpul sa ne marginaliezeze si vai draga, s-au inteles unii si altii intre ei. Intai sa avem noi o prestatie decenta, si vorbesc la modul general, inclusiv la fotbal (prestatiile echipei nationale in ultimii 10 ani au fost din ce in ce mai jalnice), si pe urma sa invocam comploturi. Sa stralucim noi ca performante, politicieni seriosi, economie puternica, coruptie redusa cat de cat...si pe urma sa dam vina pe altii. Pana atunci, ne multumim cu mediocritati. Sigur, l-a votat publicul romanesc pe oautu sa fie la eurovision. Gusturile unui public abrutizat de tembeliziuni de tot felul devin discutabile. Suntem tata in care nimeni nu mai stie cine a fost un Elaide, un Cioran, dar in schimb ne "mandrim" cu "marile valoril nationale Gigi Becali&Co". Penibilitati!

Buna dimineata, promite a fi o zi buna din punct de vedere meteo :P

Eu nu am spus de un complot impotriva lui Ousor.... Cand se dadeau punctele am spus corect la aproape toate tarile :D Anul viitor sa mearga o manea la Eurovision :)))))

Parca anul trecut a fost un manelist ,nu ?

nu stiu in ce an,dar cu siguranta in faza preliminara a fost un manelist ,dar nu stiuc are ,nu-mi incarc mitea cu nimicuri :D:

Sa stiti ca am ramas surprins cand :
-Norvegia a primit 12 puncte de la Danemarca si Suedia
- Belarus a dat 12 puncte celor din Ucraina si au primit 12 puncte de la ucrainieni ;
-Ucraina a primit 12 puncte de la Moldova ;
-Grecia a primit 12 puncte de la Cipru ;
-Danemarca a primit 12 puncte de la Islanda ;
-Belgia a dat 12 puncte Olandei si a primit 12 pct de la Olanda;
-Suedia a primit 12 puncte de la Norvegia ;
- Italia a primit 12 puncte de la Elvetia si Spania ;
-Azerbajian a primit 12 puncte de la Rusia si Georgia;
- Mooldova a primit 12 puncte de la Romania
-Rusia a primit 12 puncte de la Letonia

Deja m-am saturat sa dau exemple :))))

Fiecare cu" enteresele" lui :P

Si apropo de descriminare ,si manelistul nostru s-a plans ca e discriminat pe motive de etnie si gen muzical :p

Back