• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Atentionare Nowvasting
Intre orele : 14:15 si 15:15
In zona : jud. Vrancea: sud-estul judeţului inclusiv zona delimitată de localităţile: municipiul Focşani, Odobeşti, Mărăşeşti, Panciu; jud. Galaţi: vestul judeţului inclusiv municipiul Tecuci; jud. Bacău: zona centrală a judeţului inclusiv localităţile Slănic Moldo
Se vor semnala : grindină de dimensiuni medii şi intensificări ale vântului care trecător pot căpăta aspect de vijelie, cantităţi de precipitaţii ce vor atinge şi depăşi 20...25 l/mp.

E clar ca lumina zilei ca ceva nu a fost in ordine la Eurovision anul acesta . Danemarca acuzata de plagiat , acum scandal cu voturile :D Eheee.... ne dadeam cu parerea ca a fost corect, dar e foarte clar ca ceva dubios s-a intamplat ;) Si am avut dreptate cand am zis , dar mi s-a dat peste nas cu ousor , traistariu , paula selinge, de parca ma interesa ce face Romania, sau ce-a facut =))) =))) =)))

http://premonitii.ro/showthread.php?tid=61&pid=117518#pid117518

Lasa-i pe astia cu voturile lor,vezi mai bine cat de prosti "E" unii,Dorel a nost' e mic copil :P

" Un bărbat din Iran a plătit 300 de euro pentru o vrajă care să-l facă invizibil, apoi a încercat să jefuiască o bancă. Bărbatul a fost prins imediat de polițiști.

Potrivit factualfacts.com, așa zis-ul vrăjitor l-a convins pe iranian că 300 de euro vor fi de ajuns să-l facă invizibil ochiului uman. Bărbatul a fost descântat, apoi i s-a legat de mână un săculeț cu diferite plante despre care credea că-l vor face imperceptibil.

Cu legătura magică la mână, el a intrat într-o unitate bancară unde a început să le ia banii din mână și din genți clienților, crezând că nimeni nu-l observă.

Agenții de pază au intervenit imediat și bărbatul a fsot arestat. Polițiștii din Teheran sunt în căutarea omului care l-a păcălit."

Pentru cei care plang de mila oierului, ca vai-draga moare tara din cauza ca a fost condamnat derbedeul asta:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/a-murit-gigi-becali-suntem-la-priveghi-1038741.html

Televiziunile ii fac o campanie desantata. Or fi disperate fiindca o sa le scada ratingul fara cioban si fara imprecatiile lui spurcate si golaniile sale ieftine ? Sau e chestie mai prozaica legata de sponsorizare ? Domnii fotbalisti defileaza cu "DREPTATE PENTRU GIGI". Dar pentru amaratii condamanti pentru furtul unei bucati de paine nu defileaza nimeni. Deh, e dom'Gigi, marele sfant si martir al neamului...
Tara de duzina, oameni abrutizati, manelizati si spalati pe creier. Gigi Becali valoare nationala ? Rusine!

Ciobanul caruia i se plange de mila si pentru care miorlaie multi in spatiul public este unul dintre marii bastani ai Romaniei. E usor sa arunci cu marafeti in stanga si in dreapta si sa te dai mare crestin, luptator pentru Cruce si alte marghioleli din astea, cand sursa banilor/modul de obtinere a acestora este dubios/dubioasa. Sa se planga de mila si celor trimisi la puscarie pentru furtul unui sfert de paine. Pentru ei nimeni nu face caz. E marele patron de club de fotbal care, neh, nu se cade sa stea la puscarie, nu ii cade bine la ficati. Vrea si conditii de lux...

excelent articol =))) Dar eu am o nelamurire ....jijica e singurul care a ciordit in tara asta ?! Vad ca prin presa se zice de aprox. 900000 de dolari ...Hai sa fim seriosi , sunt altii care au ciordit si mai mult ;) Dar ei daca nu au papagal sa deranjeze, nu pateste nimic ...asta se intampla in tara asta :) Iliescu de ce nu pateste nimic pentru ce a facut , Huidu a omorat 3 oameni si e liber :) Daca anul trecut cand il arestase pe Nastase ma intrebam cine urmeaza la justitia tv , anul asta sunt mai curios cine urmeaza dupa jiji :D

Nici mie nu imi plac Voiculescu, Patriciu, Nastase, Vantu...(si cred ca se stie acest lucru), dar acum nu diluez treaba comparand cu ceilalti bastani. Discut doar de Becali, atat. Nu il compar pe cioban cu ceilalti bastani, pentru ca atunci i se gasesc scuze si tot felul de circumstante, ca "sa moara si capra vecinului". Comparatia mai corecta e intre bastani (si in speta de fata Becali) si amaratii care fac puscarie pentru 1/4 de paine si pentru care nimeni nu se vaita in spatiul public. Eu daca fur o bucata de paine ce se intampla ? Face cineva miting pentru mine plangandu-mi de mila ? Mira-m-as...Faptul ca sunt si alti hoti mari nu justifica telenovelele de pe toate canalele tv si vaicarelile respective.

Sigur ca m-as bucura sa urmeze Voiculescu, na! As vrea asta. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa plang de mila lui Becali, comediile ieftine de la ProTv si alte televiziuni.

Nu mi-e drag Becalidar nici nu ma bucur ca-i dupa gratii,fiecare plateste pt faptele lui ,nu stiu daca e vinovat,nu ma intereseaza,dar sincer ,nu-mi place ca unii sar precum corbii pe "lesul lui''.De ex , n-am gustat ironia lui Bogdan Voda de gen "Examinarea medicală de rutină la care sunt supuși toți condamnații înainte de încarcerare a scos la iveală faptul că Gigi suferea de câțiva ani buni de flatulații cerebrale."

victor said:
ce a mancat azi becali? ()

Vezi stirile ,ca au dat ce-a mancat nean-tu Gigi :P,asta daca te omiara o curiozitate .Vrei un topic "Ce-a mancat Becali astazi " ? ()

Eu vorbeam de justitie care nu se aplica la fel pentru toate lumea :) Se vede ca esti obsedat cu becali , ai un fix, e problema ta . Tie de ce sa-ti planga lumea de mila ?! Ai construit case cuiva , ai dat bani pentru operatii, ai ajutat cu bani lumea ?! Ca injura ...nu cred ca e om in lumea asta sa nu injure :D Si aia cu "free gigi" si aia care il ataca sunt penibili :) Apropo azi nu am vazut la tv ca se spune ca "luni o sa rezilieze contractul cu Bechtel" :))))) Voi sa-l atacati si sa-l pupati in c*r pe jiji in continuare , ca statul lucreaza in liniste .

Azi in jurnalul national am citit un articol interesant , care imi intaresc spusele ca e o facatura :) Parca vad ca vreo cateva zeci de milioane trebuie platite ca despagubiri firmei :D

http://jurnalul.ro/special-jurnalul...ndamnatii-au-urmat-o-decizie-csat-643655.html

adrian_nicolae said:
Stati atenti la TV ca statul lucreaza pentru voi :D

eheeeee , asta spuneam luni dupa ce a fost arestat jijica ;) Am avut dreptate :D

adrian_nicolae said:
Condamnarea asta e praf in ochii cretinoizilor . Vad ca prinde :))))) Breaking News la toate televiziunile :))))) O sa stea cateva luni apoi scapa :)))) Cum a fost si la Nastase :D

Huidu a omorat 3 oameni si e liber .... misto justitie avem :D

Sunt curios ce se mai pune la cale :D Poporul asta cretin atent la condamnarea lui Jiji .Pe la sfarsitul anului , inceputul anului viitor o sa-i dea drumul :D Daca se face justitie sa se face egal pentru toti :) Astia care au papagalu mare sau au influenta ...la parnaie :) Daca Huidu era influent si se putea face breaking news ajungea la parnaie dar asa .. :))))) Stati atenti la TV ca statul lucreaza pentru voi .

http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=28901&page=10

cam asta spuneam dupa ce s-a aflat ca jiji merge la puscarie

+ ca azi s-au depus si dosarele pentru privatizarea CFR marfa :)))) Firmele care au fost respinse saptamana trecuta , acum au fost acceptate =)))))))

Si toata lumea zice unei femei "proasto ia du-te de aici ca nu stii nimic", "esti o umplutura de 2 bani" s.a.m.d., cum s-a adresat dumnealui unei ziariste intr-un studio tv ? Nu agreez multi ziaristi, dar nu ma apuc sa ma adresez asa unei doamne. Oricine ar fi ea. Mira-m-as ca toata lumea ar injura femeile...Sau ma rog, asta e considerata normalitate in Romania. Eu nu consider ceva normal acest comportament. Indiferent din partea cui ar veni, fie el basescu, becali, nastase cu numaratul oulalelor s.a.m.d.
Ciobanul ar fi trebuit condamnat si pentru altele. Si evident ca si neamurile lui, alde Ioan Becali, si ala un scandalagiu notoriu si un afacerist veros. A facut circ si in Spania cred, parca l-au luat cu politia...

P.S.: Nu am fixuri pentru ca nu am timp. Oamenii mai si lucreaza, asa, ca sa isi castige existenta in vremurile astea "frumoase" ale binefacerii guvernarii USL, da ? Asta ca sa fim in clar cu fixurile. Mi-am dat cu parerea si gata. Inca ceva care e de asemenea sigur: nu visez cutremure desi comentez in fiecare zi pe tema asta. Cred ca asa sunt eu un ciudat care palavrageste zilnic despre cutremure dar, fatalitate sau bizarerie, nu viseaza zgalturi...Asta e, ce sa-i faci, am si eu acest pacat pe care il marturisesc public, ca pe o mare vina asumata. Cred ca sunt un caz patologic, nu, dau din clanta in fiecare zi despre cutremure, mai mult sau mai putin, si nu visez seisme. Ce mai, studiu clinic pe tema "De ce GeoX nu viseaza cutremure"...

Unde ai mai vazut tu in ultimele saptamani ca am visat ca vine zgalt :)))) Zgalturile din vis au avut alt sens , in cea ce priveste viata mea personala ;) Si eu nu jignesc lumea cand face o afirmatie bazata pe argumente , sau aruncata la vrajeala ;)

GeoX said:
Si toata lumea zice unei femei "proasto ia du-te de aici ca nu stii nimic", "esti o umplutura de 2 bani" s.a.m.d., cum s-a adresat dumnealui unei ziariste intr-un studio tv ? Nu agreez multi ziaristi, dar nu ma apuc sa ma adresez asa unei doamne. Oricine ar fi ea. Mira-m-as ca toata lumea ar injura femeile...

in categoria "doamne" se incadreaza si manuela ?

Back