• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ce-ar fi sa nu va ambalati :P nu o luati in nume personal,fiecare cu opinia lui.

Bine ca o pomenesti,ca nu am uitat cum te-a "incadrat", nu ?
Dar nu mai aduc aminte, ca nu e cazul. Faptul ca te deranjeaza parerea mea (ferma) despre becali (de fapt becali & co, fiindca intr-adevar trebuia sa ii bag in oala si pe ceilalti becali, plus restul "oamenilor de fotbal" gen copos, dragomir, sandu si toata adunatura aia) nu ma supara neaparat, oricum nu foarte tare. Dar, asa cum spuneam, ma deranjeaza corul mediatic care il invoca orbeste, ii fac cult al personalitatii si il victimizeaza. Asta intr-adevar ma supara mai mult.

eu vreau chat ca aici nu inteleg FREE CHAT )_ ()

23.10 S 177.02 W 153 Mw 7.4 M+ SOUTH OF FIJI ISLANDS

=)) cred ca nu ai citit ce am postat anterior =)))) Eu vorbeam despre justitie preferentiata, tu vorbesti de jiji :D BREAKING NEWS

NU ma intereseaza Gigi , ma intereseaza justitia !!!! ;)

Partea frumoasa ca ambii credeti ca aveti dreptate :P

partea cu jiji ca e un taran care vorbeste mult si prost are dreptate :D Eu vorbeam despre justitie :D

Cu justitia nu e nimic nou. Mai ales de cand a revenit la putere PSD-ul. Asa ca oricum nu mai aveam nimic de zis. Cat despre clanurile din marele nostru fotbal (Becali &co si toti cei din jurul lor), de asemenea nu imi schimb parerea.

Astazi de la 21:45 finala Uefa Champions League

Borussia Dortmund - Bayern Munchen

485477_619978371346993_2092128020_n.jpg

1955360_w2.jpg

Back