• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Gogule ,de ce nu pot intra decat intr-un singur topic si cand vreau sa mai vad ceva ,ioc Marie?Nici daca as vrea sa fiu pe aici se pare ca nu am sanse ...Vad postari ,inseamna ca unii pot!

E posibil ca logarea sa aiba legatura cu acest aspect semnalat de mine?

Astazi ,luna plina si eclipsa de luna in penumbra :D:

Eclipsa de Luna si Luna plinade astazi 25 mai , este axa Gemeni-Sagetator. astrologic, asta se traduce ca toata lumea va resimti o tensiune, in principal in comunicarea cu ceilalti.

Atentie insa! Fenomenul se petrece in weekend. Asa ca, trebuie sa avem mare grija daca plecam la drum, pentru ca Luna in Sagetator este responsabila pe sfera deplasarilor.

Se poate spune ca Luna plina ne intarata sa fim mai incisivi in comunicare insa Eclipsa “pune paie pe foc”. Asa ca trebuie sa fim cu bagare de seama atunci cand comunicam, pentru ca riscam sa ne pierdem chiar si cel mai bun prieten.

Sper ca pana acum,va este bine :p si nu aveti probleme .

aici trebuie informatia :D doar ai zis ca tine loc de chat :D

A mai ramas 1 ora si 15 minute pana la finala Uefa Champions League !!!!

Pronosticuri ? :-"

Daca era doar " Astazi de la 21:45 finala Uefa Champions League

Borussia Dortmund - Bayern Munchen " era informatie :P restul....nu cred ca puneai pune pe cahy si ditamai pozele,dar daca asta e voia ta...ok :P nu-i broblem .

Daca se poate puna poza aici , am pus :D Pe chat nu se putea :D

Echipa de start a celor de la Bayern Munchen

FC Bayern München: Neuer; Lahm, Boateng, Dante, Alaba; Martinez , Schweinsteiger; Robben, Müller, Ribéry; Mandzukić.

4-2-3-1 este asezarea :)

adrian_nicolae said:
Daca se poate puna poza aici , am pus :D Pe chat nu se putea :D

Echipa de start a celor de la Bayern Munchen

FC Bayern München: Neuer; Lahm, Boateng, Dante, Alaba; Martinez , Schweinsteiger; Robben, Müller, Ribéry; Mandzukić.

4-2-3-1 este asezarea :)

Vezi ca sunt si avantaje pe care chatul nu le are ?

adica ? :D

degetica said:
Gogule ,de ce nu pot intra decat intr-un singur topic si cand vreau sa mai vad ceva ,ioc Marie?Nici daca as vrea sa fiu pe aici se pare ca nu am sanse ...Vad postari ,inseamna ca unii pot!

probleme cu PC-ul tau :)

Dom'le, britanicii astaia au cele mai trasnite studii ,cica "strănutul ar putea fi un semn al…excitării sexuale." ()

=))) =)))))) ieri m-a luat o serie de 5-6 stranuturi consecutive =))) ce-o fi insemnand ()

Bayern Munchen 0 - 0 Borussia Dortmund (Half time)

Goooooooooooollllllllllllllllllllllllllllll Mandzukic !!!! Bayern 1- 0 Dortmund !!!

Goooooooooolllllllllllllllllllll Gundogan !!!! Bayern 1- 1 Dortmund

Frumos meci :D

gooooooooooooooollllllllllllllllllllllllll Robben !!!!! Bayern 2 -1 Dortmund !!!!

Bayern Munchen castigatoarea UCL !!!!

La mine, de cateva minute ,cerul este o calota neagra ,suntem in cod galben :D: de ploi si grindina .

ihi , azi pe la 2 a plouat si a fost si grindina :D Acum vad ca se innoreaza.... sa vedem ce urmeaza :D

Ma intreb,cat o sa-mi mai fac baie cu plante la mana ?!? Basca ex :P

Pt anotimpul asta este frig tare ,17 grade :D: si unde mai pui,bate si vantul .

degetica said:

Detaliaza, te rog.
Poti intra doar pe un singur topic, pe restul nu ai acces? Care este acel topic?
Sau intri pe un topic oarecare, apoi cand incerci sa intrii pe un altul, oarecare, te da afara? Sau iti da un mesaj? Ce mesaj?

Back