• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ne,ne :D:

metaforic,in sensul de A NU AVEA HABAR:p

Dupa DEX:
BẤTĂ, bâte, s. f. Băț lung și gros (cu măciulie la un capăt); ciomag, botă2, ceatlău. in Moldova se foloseste " ceatlău "

Gogule,in legatura cu ce ti-am semnalat ,multumesc ,dar m-am lamurit singura.Numai bine!

3,5
2013-05-28 14:34:26.1 45.67 N 26.58 E 136 ML 3.5 M ROMANIA

Gogu said:
Bre, stie careva C++?

Te-au inveselit "reactiile' userilor ,puti,pt atatia percuteaza,dupa aceasta postare,asa-i? Cred ca sunt multi care si-au pus aceeasi intrebare ,in sinea lor ,fara a recunoaste ca habar n-au de "sintaxa limbajului C":D: cand esti doxa :P in calculatoare e simplu,pt altii ,in speta ,altele,e al dracului de compicat. Din acest motiv ,va reamintesc ca aici, http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=28091&highlight=dictionar,ar trebui sa postati termeni pe care multi nu ii cunosc.
Fara a face misto,recunosc ca la inceputuri,am fost indrumata prin telefon,si am cautata "icoana" de-am inebunit () pt mie icoana era o imagine religioasa pe care nu o gaseam in bara de jos si ex ar putea continua :P Asa ca....puneti mana si postati ,chiar daca voua va pare ca -i ceva f simplu.

Dragilor ,despre ce tot intreaba Gogu,pentru mine e chineza curata!Acu' sa invat chineza ,ptiu drace ,niciodata ,cu toate ca niciodata sa nu spui niciodata!

Soparla pe Marte anuk?Pai tot s-au plimbarit pe planeta si pana acum nimicuta si acum hop soparla...Macar daca era un ditamai dinozaurul ,mai credeai...Ma gandesc sa ma duca pe mine pe post de dinozaur! hihihi

Sa nu zici ca visezi sa te duci pe Marte? sau speri sa dai de aia mici ,verzi si popo ?!?

Pai anuk ,tu nu citisi ca aia mici si verzi sunt si pe planeta noastra ?Deci nu e nevoie sa ma duc pe Marte pentru asa ceva ,dar m-as duce macar sa le demonstrez celor de la NASA ce rezistente sun romancele in varianta dinozaur de pot sta si pe Marte!

Acum va spun noapte buna ,ca varianta asta de ,,chat,, nu mi-e prea pe plac ,insa imi face placere sa mai schimb cu voi doua vorbe din cand in cand.Anuk sper ca ti s-a vindecat bratul!Pupici!

Contractul încheiat cu compania americană Bechtel a fost reziliat miercuri seară, anunţă Dan Şova, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură. Rezilierea ne costă 37,2 milioane de euro

adrian_nicolae said:
Contractul încheiat cu compania americană Bechtel a fost reziliat miercuri seară, anunţă Dan Şova, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură. Rezilierea ne costă 37,2 milioane de euro

Unul din costurile intrarii in NATO...

BANGA LANGA!

Tornada in Italia, la cativa kilometri de Milano?!
WTF?!

Back