• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

:D: posibil asa ceva ?

" Și mierea poate provoca botulism, iar riscul este foarte mare mai ales în cazul copiilor sub 1 an. Sporii care pot genera această infecție sunt prezenți în natură, în special pe florile plantelor polenizate de albine. Mierea de albine este consumată de cele mai multe ori în stare naturală, fără a fi sterilizată sau pasteurizată, și chiar dacă ar trece printr-un proces de pasteurizare, sporii de botulism tot ar fi prezenți.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/per...au-patit-doi-ieseni-care-au-mancat-de-10.html

Allah ,adica Dumnezeul musulmanilor,nu ? Ala bun si iertator ca un parinte. :D:

Frumos indemnul :D: "Ce trebuie să ştiţi este că Allah a binecuvântat femeile cu bătaia. Profetul Mahomed a zis "bate-o, dar nu-i lăsa semne şi nu îi spune că e urâtă". Uite cum o onorează, spune profetul. De exemplu, dacă o baţi, să nu îi dai în faţă, că o strici. Dacă o baţi, nu înjura. O loveşti să o disciplinezi, nu să o faci de ruşine. Nu ai voie să o baţi de mai mult de zece ori, nu ai voie să o răneşti, să îi rupi oasele, să îi scoţi dinţii sau să-i răneşti ochii. Există o tehnică în a-ţi bate nevasta. Nu o poţi face oricum. Un bărbat nu treubie să îşi ridice mâna sus când işi bate nevasta, ci întotdeauna de la piept. Aceste lucruri onorează femeia. Ea are nevoie de disciplină. Cum să o disciplinezi dacă nu prin bătaie?"

Oare romanii nostri care-si snopesc nevetele in bataie stiu asta de la Allah sau de la Dumnezeul nostru ?

Buna seara! Auzi ghid practic de batut! hihihi Pai romanii sunt experti la asa ceva ,ce le mai trebuie ghid?Doamne feri. voi ati fost pe Marte mai de aveti asa ,,tulburari,, !

Anuk ,cred ca daca ar indrazni ce l-as onora si eu cu ce as nimeri ,de n-ai idee! Se spune ca nu trebuie sa raspunzi violentei cu violenta ,dar zau ca nu l-as ierta !Am asa niste tigai ,numa' bune de aruncat in capul cui cere!

Buna idee ,maestre GeoX!E de incercat! hahaha Acu' stii cum e facaletul are doua capete...

Violenta -Gogule ,daca nu faci chat-ul ala te coafez!hihihi

Daca va face trebuinta,va dau ganterele mele ,una in moale capului si gata ,direct la Allah .

E bine, ca le ceream inapoi,ca -mi fac trebuinta:P

Deci inca mai ai de suferit cu bratul!Noapte buna ,dragilor si sa ne auzim cu bine!

incepe sa-mi placa () Antena 1 tinta DNA :D Daca s-ar inchide dau de de baut 3 zile si 3 nopti

Sunt multumita ca i-am redat mobilitatea cam 80 % ,dar inca nu-s multumita,si -mi vad de treaba pana dreapta face ce face si sora ei ,stanga .

Noapte buna ,degetico !

facalet-din-lemn-cauciucat-kaiserhoff-kh-4914-1827188.jpg

:devil::devil::devil:

O arma bunicica...pentru cine oare ?

cata prosteala pe A3 :))))) Cica A3 nu se receptioneaza in unele judete printre care si Bacau ...dar eu ma uit la A3 si se vede perfect =))) =)))

nu erai solidar cu ei ceva mai devreme? ca DNA,ca abuziv, ca bla,bla,neste mincinosi .

Noapte buna ,e si maine o zi :P

N-am zis in cazul Antena 1,2,3 ca DNA e abuziv :)

cred ca faci referire la ce am zis in legatura cu steagurile :) Aia e cu totul altceva , sa nu amestecam treburile :D

adrian_nicolae said:
datorita antenei 3 ;) Unii isi dadeau ei cu parerea de Antena 3 ca e ... :D

cam atat am zis de A3 :) nu facusem referire la DNA :)

Back