• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

adrian_nicolae said:
datorita antenei 3 ;) Unii isi dadeau ei cu parerea de Antena 3 ca e ... :D

Care unii, daca nu sunt indiscret ? A3, alaturi de RTV, OTV si alte televiziuni, sunt campioane la manipulat lumea...Si mai nou, vedem ca bosii lor nu sunt chiar curati..deh, etajul si santajul...

victor said:
goguGOGUgoguleeeeeeeeeeeeeeechat

Un bob zabava.
Sa gasesc o solutie tehnica, pentru ca vechea solutie nu este agreata de firma de hosting.

GeoX said:
adrian_nicolae said:
datorita antenei 3 ;) Unii isi dadeau ei cu parerea de Antena 3 ca e ... :D

Care unii, daca nu sunt indiscret ? A3, alaturi de RTV, OTV si alte televiziuni, sunt campioane la manipulat lumea...Si mai nou, vedem ca bosii lor nu sunt chiar curati..deh, etajul si santajul...

de la RTV si fosti otv-isti care merg la rtv si b1tv :D :)

Gogu said:
Uai, voi aveti timp sa stati la tv?

seara inainte de culcare

No Comment!
11_tv_vs_carti.jpg

gata am facut legatura ..... Antena1 pregatea presiuni mediatice...acum cateva zile era un promo cu o ancheta jurnalistica fara precedent mita in fotbal via Oradea - Bucuresti ....Culmea ca am impresia ca RDS e din Oradea ... :)

Ati vazut ca Statele Unite se cinfrunta cu tornade de EF-5 ? Cu rafale de vant cu viteze de peste 320 de kilometri pe ora ? Mi-e groaza doar cat ma gandesc.

O,Doamne, cica au fost cand tornada a avut 2 kilometri lăţime, iar traseul pe care s-a deplasat a fost de 27 de kilometri, vreme de aproximativ 40 de minute. Va dati seama ?

" Mai mulţi meteorologi contactaţi de AP au folosit măsurători în timp real pentru a calcula cantitatea de energie disipată în timpul furtunii. Estimările lor au fost de 8 până la 600 de ori mai mare decât puterea bombei de la Hiroshima, majoritatea experţilor optând pentru valorile mai ridicate. "

1998 QE2 trece la noapte si o sa se uite pe gemurile noastre,glumesc,evident.

Asteroidul se va apropia de Terra fara a genera riscul unei coliziuni,deoareceva trece la 5,8 milioane de kilometri de planeta noastra, o distanţta de 15 ori mai mare decât cea dintre Terra si Luna.

Jale mare la "Antene",Sorin Alexandrescu a primit mandat pt 29 de zile .

cred ca asta era ancheta fara precedent "Mita in fotbal" care tot spuneau in promo de pe A1 :)

Razboiul lumilor pe protv la 20:30

La multi ani tuturor copiilor si multa sanatate parintilor ca sa-i creasca!Acu' asa imi vine sa zic la multi ani copi de pe acest chat improvizat...dar nu zic ...nuuuuuu hihihi

" Un grup de 10-12 călugări care au venit să îl susţină de pe muntele Athos pe Gigi Becali.Doi călugări ai grupului de monahi veniţi de la muntele Athos au sosit, sâmbătă dimineaţă, la Penitenciarul Rahova, la Gigi Becali. Cererea acestora de a-l vizita, sâmbătă, pe Gigi Becali a fost refuzată deoarece omul de afaceri a primit deja maximul de vizite permise pentru această perioadă de 21 de zile în care se află în carantină."

http://www.rtv.net/calugari-de-pe-muntele-athos-la-becali-la-inchisoare_82339.html

Evident ca nu stiu cate vizite a avut dar cred ca ar fi trebuit sa le perimita accesul .

Hello,helloo !la mine este festivalul berii si toata suflarea e-n parc si la voi ,idem ? :D:

unii cred ca intereseaza pe cineva daca se distreaza sau nu =))) =)))

who gives a fuck ?!

Back