• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Sa traiasca si copii tai si sa te bucuri de ei !

Multumesc draga anuk.Fie ca Dumnezeu sa fie in inima fiecarui parinte si a fiecarui copil.Pupici!

Pentru GeoX...acela nu e facalet ,e sucitor ,cu el faci foi de placinta ,deci e dulce si nu merge la bataie! hihihi Acu' esti iertat pentru incurcatura ,avand in vedere ca esti barbat...hahaha

Si zici Gogule ca chatul acela necesita structura de rezistenta???

Mai ales "rezistenta " ii trebuie ,ca prea da lumea buluc sa converseze :P

E prima oara cand fac prajitura cu capsuni,de regula fac cu visine, afine, caise,,prune ....Mi-a cam fost teama ca nu o sa fie buna dar a iesit f buna.

Las-o pe dimineata , am pitit deja cateva bucatele :P ca au sarit pe tava ca liftele pagane :D:

Sa zici ca " brânza provine de la o plantă si că roșiile cresc sub pământ " sau ca " crochetele de pește provin de la pui și că pastele sunt produse de animale."este peste poate . Singura paret buna este ca aceasta lipsa crasa de cunostinte nu o au copii nostri ci cei britanici .

Ce ziceti? Arata intr-un mare fel :P

Iertata sa fiu,dar asa o marime a sanilor si asa o greutate 24kg ,mie imi pare o povara cat priveste aspectul.... no comment.Cica ar fi naturali dar....isi doreste o marire :D: ca sa detina recordul absolut .In rest e bine :P

Mey, ai in casa antigel ? :D:

io-ti pun gagicuta cu sanii mari si tu....nimic,nimic,Se poate atata dezinteres?

Ce-au in comun sanii tipei cu activitatea seismica?

Stiu pe unii care "suptin" ca activitatea solara ar putea favoriza eismele :D: sa nu zici ca ai tu date ca si sanii tipei ar avea legatura cu seismicitatea :P

Nu mi-a placut niciodata, stiam ca e un fanfaron de duzina, si cand e platit si la greu de felix, apai nu are mama, nu are tata...O streche umana de 2 parale.

Back