• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Sa fim sinceri,la inceput nu era asa ,avea umor.Aminteste-ti cand era cu Teo.,radeam cu lacrimi.

pe mine m-a deranjat reactia care a avut-o fata de acel cititor care a zis ca i-a murit mama ..... Lumea se mai schimba :) Imi placea cand era la prima tv si facea emisiuni cu Oreste , cand facea emisiuni cu Teo :) Facand abstractie de atacurile care le face dpdv politic , si replica care am spus ca m-a deranjat , le zice bine :)

E patimas si obraznic, nu mai este cel pe care il apreciam. Acum e un aservit:D: un truditor pe mosia lui Voiulescu .

eu anul asta nu am avut timp sa ma uit la emisiunile lui , eu zic de emisiunile care le-am urmarit anul trecut :)

Ca orice mercenar, nu conteaza ce si cum spune, doar sa fie multumit stapanul felix. Incitarile la violenta oricum nu se justifica. Deci nu are cum sa le zica bine. Sa incep si eu sa urlu pe net ca "omorati-l pe cutare ca asa vrea muschii mei","bai ce i-as face eu lu' asta, lui si alor lui ca sa simta la ce il doare mai tare"...Le zice bine, intr-adevar. Foarte bine.

Daca nu l-ai vazut in ultimul timp ,nu sustine ca"ca le zice bine".

adrian_nicolae said:
pe mine m-a deranjat reactia care a avut-o fata de acel cititor care a zis ca i-a murit mama ..... Lumea se mai schimba :) Imi placea cand era la prima tv si facea emisiuni cu Oreste , cand facea emisiuni cu Teo :) Facand abstractie de atacurile care le face dpdv politic , si replica care am spus ca m-a deranjat , le zice bine :)

Acum le zice dpdv politic si am specificat foarte clar ca nu fac referire la afirmatiile astea si nici la cele care fac parte din categorie cu mama acelui cititor :) Dar vad ca unii citesc tot ce vor ei :)

Of,of, mai ales politic e un "lingau".este unul care" minte poporul cu televizorul" si o face cu mare sarg.

anuk said:
Of,of, mai ales politic e un "lingau".este unul care" minte poporul cu televizorul" si o face cu mare sarg.

:D ihi , cand ai dreptate , ai dreptate

Buna seara! Of ,of ,ce aveti mai cu Mirciulica?Pai sanii nu va plac ca daca se zgaltana ziceti ca-s seisme ,Mirciulica nu ,ca e prea guraliv (nu ca n-ar fi) dar mie imi place ,poate nu mereu si nu cand prea sare calul ,dar in rest...in rest...chat!

Si daca stau bine sa ma gandesc toata lumea minte poporul cu televizorul ,asta numai daca te uiti la el!

Anuk ,despre datul lumii buluc pe chat ,cred ca e foarte bine ca acesta-i rolul lui si inseamna ca e un chat bun ,interesant si incitant!

sa cumpar dictionar roman-roman sau sa trec pe engleza dileala maxima

BANGA LANGA!!!
Si un filmulet interesant, zic eu...
[video=youtube]

Cineva promova "revolutia bunului simt". Am inteles ca asta e "revolutia bunului simt". Bravo! Hai sa facem revolutia "bunului simt"...

Stiati ca astazi este Ziua Invatatorului ? Le datoram un gand bun ,nu ?

sigur ca merita un gand bun :D

Observ ca multa prostie exista in tara asta :)

si unora le place sa se inece in propria lor prostie :D

Cine e ala care promova bunul simt ? :-"

Intrebari cu raspuns si intrebari fara raspuns :D:

Back