• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

=)))) chiar m-a amuzat stirea cu englezul ala =))))) In sfarsit am ajuns si eu acasa de la munca ....Dar ma asteapta alta noapte grea ...am de facut niste rapoarte .... Iar ma culc la 3 si in seara asta ...

Sa inteleg ca ai reusit sa -ti gaseti un loc de munca .Ma bucur pt tine .

de pe 6 mai :D La inceput mi-a fost greu , dar m-am obisnuit ;) Nici la scoala nu stateam pana la 3 noaptea sa fac ceva , apoi la 6:30 sa ma trezesc :D

Buna seara!Ceziceai anuk?Coruptie ....coruptie este peste tot in lume ,nu doar in Romania
Ca in Romanica mai rar..

Esti tanar Adi ,duci! Mult succes!

Buna seara! Anuk ,am citit si daca stai bine sa te uiti cam toate aceste tari sunt pe langa noi ,totusi cand privesc in jurul meu tot ce am citit din acest articol parca nu prea mai e relevant.

Gogule ,ce ai dom'le cu dl Strainul?E strain de aceasta lume si ...cu capsa pusa! Iar o sa fiu apostrofata ca trebuie dictionar de dileala!

Romania U21 se face de rahat cu selectionata similara a Insulelor Feroe .....Romania U21 2 - 2 Insulele Feroe U21

Presa din Romania e infiorator de proasta ...Cum sa compari cazul Stelei cu cel al lui Juventus si cel al lui Fenerbahce...

Ca presa e proasta nu e o noutate :)))

absolventi de Spiru Haret

the server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request

Nu pot sa postez la astrologie,imi apare ceea ce am scris mai sus.Oare este de la calculatorul meu?totodata asta e si un test sa vad daca pot posta aici.

a mers,nu mai inteleg nimic,oricum sunt bata cu pc

hmmmm... vad ca zice ca e de la server... Gogu cand apare poate sa rezolve ... Parerea mea e ca nu e din cauza pc-ului tau

alerim_61 said:
the server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request

Nu pot sa postez la astrologie,imi apare ceea ce am scris mai sus.Oare este de la calculatorul meu?totodata asta e si un test sa vad daca pot posta aici.

a mers,nu mai inteleg nimic,oricum sunt bata cu pc

Pe ce topic la astrologie?

BANGA LANGA!

S-a rezolvat,insa materialul de ieri nu am putut sa-l postez,desi am incercat de nenumarate ori.Era vb despre topicul "ce ne rezerva astrele azi".

Probabil ceva probleme la server.
Incearca sa postezi din nou materialul si spune-mi daca este OK sau nu.

Back