• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Si mie imi da asta acum. "The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request "

In ce lume traim ?!? :
" O elevă de 17 ani din Eforie Sud a fost arestată pentru proxenetism. Cu toate acestea, ea nu poate fi exmatriculată şi îndepărtată din liceu pentru că învăţământul este obligatoriu iar eleva este în clasaa X-a. Ea racola eleve de liceu sau mai mici, de şcoală generală, şi le convingea să întrețină raporturi sexuale cu un bărbat mai în vârstă. O virgină era plătită cu 600 de lei."

Restul articolului ......aici http://www.evz.ro/detalii/stiri/ele...-sex-nu-poate-fi-exmatriculata-1041454-1.html

Buna dimineata!
View attachment 7

Cine isi mai aduce aminte ca maine se implinesc 65 de ani de la nationalizarea principalelor mijloace de productie?

Attachments

• cafea.jpg
    cafea.jpg
    6.7 KB · Views: 1
iar nu pot sa postez.

aici vad ca nu intampin dificultati,dar la astrologie nu merge.

Nici eu nu pot posta in toate topicurile de la Astrologie,doar in unele .

Eu nu pot posta in niciunul din cele doua in care postez deobicei.Am incercat iar dar nu se poate.

Vine Dunareaaaaaaaaa :) Autoritatile spun ca nu e nimic alarmant..... desi in celelalte tari a fost cam nasol ...Asa e romanul , are impresia ca Dumnezeu o sa-i salvez si stau cu mana-n buzunar . Anul trecut stiu eu pe cineva care spunea ca nu o sa fie zapezi mari , si a fost jale :)

Expozitia "THE HUMAN BODY” de la muzeuk Antipa mai poate fi vizitata pana pe 30 iunie .Pacat sa nu o vizitati ,este o calatorie fascinanta in corpul uman,nu mi-am inchipuit cat de complexi si complicati suntem, o masinarie perfecta . Face ultimul banut dat.

Observ multi idiotii pe lumea asta ..... Unii nu stiu diferenta intre filtru si a filtra ; astronom si astrolog ; metrologie si meteorologie....trist , foarte trist...

E adevarat dar si reporterii pun intrebarile de asa maniera ca e posibil sa nu sesizezi daca esti obosit sau mai putin atent.

Back