• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna dimineatata ! Promite a fi o zi frumoasa.

sa vedem ce urmeaza :))))) ca de la 9 incepe codul galben pt BC :)))

Credeati ca le-ati auzit pe toate ? Fiti atenti aici :))))

Motanul Morris candidează la primăria oraşului Xalapa, capitalei statului Veracruz din Mexic. Alegerile vor avea loc la 7 iulie.

pisica(2).jpg

"Xalapa fără şobolani? Morris poate. Experienţă verificată."

=)))) E bine sa incepi ziua bine dispus =))))) Nu ma pot opri din ras =)))=)))

Iar acum inca una misto =)))))

PISICA unui înalt politician britanic, bănuită că e AGENT SECRET al Chinei

Nu-i deloc uşor să fii animal de companie, mai ales când aparţii unei personalităţi aflată în vizorul opiniei publice. Freya, pisica ministrului de Finanţe al Marii Britanii, George Osbourne, este bănuită că ar acţiona ca agent secret al Chinei.

Suspiciunile au apărut, scrie The Independent, atunci când pisica a dispărut şi a reapărut, la fel de misterios, în 2012. Pisica a fost cumpărată pentru cei doi copii ai familiei Osbourne, pe vremea când trăiau în Notting Hill. Ea a dispărut câteva luni mai târziu, pentru a reapărea, trei ani mai târziu.

Pisica fusese regăsită datorită cip-ului implantat de veterinar, unde apărea numărul de telefon al soţiei lui Osbourne, numit între timp ministru de Finanţe şi locuind în Downing Street.

=)))=))))=)))

adrian_nicolae said:
ca sa ma laud si eu un pic :D in iulie merg in S.U.A :d :d :d Los Angeles :D :D :D :D :7: :7:
Felicitari, bre!
Da' viza o ai?

Acu doua seri am depus viza in vis , si in seara urmatoare am si primit-o =))))

Apropo ,acum devenind seriosi ...In martie anul viitor se insoara varul meu , si e in America :) Daca stii cam cat timp dureaza toate formalitatile ca sa obtii viza ?!

Daca as incepe sa-mi depun actele prin septembrie , ar fi ceva sanse ca sa pot ajunge in martie in L.A ?

Ieri mi-a zis :P de asta am postat aseara :D Asa ca vizita in tarisoara aia nu e o inventie :) Doar am mutat eu luna plecarii din martie 2014 in iulie 2013 =)))))

Din cate stiu eu, este o aplicatie online, poze, etc si apoi te cheama la interviu.
Daca e totul OK in cateva zile ai viza. Daca nu esti convingator la interviu, dumnezeu cu mila.
Cel putin asa era acum cativa ani, cand am aplicat eu.

buuuun :) Atunci imi vad de saptamanile astea de munca , apoi o calatorie la parinti in strainatate :D La mare la soareeeeee :D

O calota de nori negri,negri,tunete si fulgere, sper sa nu vina pototpul :D:

a[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][[][[][][][][][]

Apocalipsa mica

a plouat si a batut vantul de a rupt :| :| :| :| Vad ca e si cod portocaliu ....Sper ca nu sunt pagube acolo unde e codul portocaliu ...

COD : PORTOCALIU
Ziua/luna/anul : 12-06-2013 Ora : 20 Nr. mesajului : 2
Intre orele : 20:40 si 21:40
In zona : jud. Bacău: partea central –vestică a judeţului, inclusiv oraşele Moineşti, Comăneşti, Dărmăneşti
Se vor semnala : grindină de dimensiuni medii şi mari, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie, averse care pot avea caracter torenţial, cu cantităţi de apă ce pot atinge şi depăşi 30..35 l/mp, frecvente descărcări electrice.

Si acum ploua dar nu ca acum 10-15 minute :D In noapte asta cred ca o sa mai fie ruperi de nori...

Back