• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

The Sun este un fel de Libertatea...

Adita, te lovi al de sus, ai? Pacatosule!!! :D

din 2 in 2 ani , blocul e traznit :)))) () Eu am zis ca e ceva ciudat , dar voi credeati ca vorbesc tampenii :D

Nu are treaba cu intepaturile mele cu Gx :P Cand aveam 10 ani a fost traznit prima oara blocul :D Eu cred ca asta are legatura cu altceva (culmea ca gandindu-ma si analizand ce am visat in ultimele 2 seri ) ceea ce s-a intamplat azi dimineata ...cam are legatura ...Dar ma abtin sa zic , ca o sa ma credeti nebun , asa ca prefer sa tin doar pentru mine :D

Si de zici si de nu zici..... parerile sunt facute :P glumesc. Asa ca ....zi :P

pe 23-05-2011 uita-ti ce postam la vise :

adrian_nicolae said:
In vis se facea ca eram in sufragerie stateam pe jos impreuna cu o fata si ne uitam la cer. Fata care era cu mine imi zice : Uita-te putin pe cer....ce e aia ?
- o farfurie zburatoare :O ... Pe perdea se vedea umbra unei persoane .... se apropia de usa balconului....inima incepea sa-mi bata din ce in ce mai tare....si m-am trezit ....

Asta e tot :)

ala negru de respira greu, il stii... era ta'su mah...

anuk said:
Si de zici si de nu zici..... parerile sunt facute :P glumesc. Asa ca ....zi :P

Ca fapt divers, contrele au fost saptamana trecuta , si mai toata saptamana a fost cod galben de furtuna si nu s-a intamplat nimic :)

Acum sa trecem la subiect. Stiti ca acum cateva luni ma plangeam ca ma simt urmarit , ca aud zgomote prin casa , si am fost sfatuit sa incerc sa nu-mi mai fie frica . Ca o mica paranteza postul din 2011 , si cele 3 vise care le-am avut si cand m-am trezit nu m-am mai putut misca .Le-am povestit la acel moment , nu mai are rost sa le mai povestesc si acum. Partea buna e ca am inceput sa fiu mai linistit , nu mai simteam frica de acea "persoana". Doar ca duminica am avut un vis ...normal, asta credeam , dar visul de luni , cu aceleasi personaje+ acea persoana(daca in celelalte vise imi era frica de ea , in visul de luni seara nu-mi mai era frica de ea ). La sfarsitul visului mi-a zis ceva de genu' :"o sa vezi tu frica".Ieri toata ziua am fost cam bulversat ,incercam sa gasesc raspunsuri , dar degeaba . Eu la apartament am numarul 13=>1+3=4 :))) azi am fost in 19-06-2013 = 13 => 1+3=4 , si toata chestia s-a intamplat la ora 4

Am povestit de mai multe ori ca imi este frica de mor daca noaptea ma trezesc si ploua cu tunete si fulgere .... A reusit sa bage iar frica in mine asta e clar

Bey, gandeste-te ca poate fi romantic, gandeste-te ca esti la adapost si nu poti pati nimic, imagineaza-ti ca esti pe un camp si n-ai unde sa te adaposti de polaia cu descarcari electrice si ai sa vezi ce bine o sa te simti,in siguranta in casuta ta.

adevarat, dar a speculat slabiciunea mea ... :) am povesti ca am vrut sa arat ca alta era cauza , nu cum banuiau unii sau altii :)

Nivelul de atentioanare de cod galben ? Sau e un joc ?

Buna dimineata,se pare ca astazi este ceva mai bie decat ieri .

Back