• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Banga Langa!
Adita, cum spunea si Victor, ala negru de respira greu...

Poate intre timp s-o fi tratat si nu mai respira asa de greu :P

Daca Aditzu se sperie de tune si fulgere, si viseaza urat e scuzabil,e copil inca ,dar ce ziceti de ditai omul de 53 de ani, basca politician care are o mama extraterestra care " „E foarte înaltă, are peste 250 de centimetri, e verde, foarte slabă şi cu ochii mari..." Si asta nu-i tot ,omul spune ca " are relații sexuale cu o extraterestră, de aproximativ patru ori pe an, că are un copil cu această „creatură” şi că acest lucru i-a ruinat căsătoria."

ASCULTAI-L :p MERITA

Buna ziua! Mai ,pe voi v-a afectat rau canicula! hi hi hi Anuk ,eu il cred pe politician ,ca de ,cam toti sunt extraterestrii...
Gogule ,maica ,am ras sa crap ...unde ai gasit asa ceva ...parca mi-e mila de bietul om ...ii trebuie condirie fizica nu gluma! Vai ,mare ti-e gradina ,Doamne!
Adi ,sper ca fulgerul nu ti-a lovit si ferestrele ,ca ce te faci tu fara ele....hihihi

Tratament pentru respiratiile grele...extraterestrii !

Gogu said:

In acelasi ciclu si astea :P

Bestiala scuza asta " “Soferul dubei s-a uitat exact in ochii mei si eu am accelerat, pentru ca am considerat ca ne-am inteles din priviri. Sigur ca n-am mai semnalizat, dar pe urma soferul respectiv n-a mai vrut sa recunoasca ca s-a uitat la mine… Dar eu pot sa va spun ca are ochii albastri…"

Restul .... http://www.evz.ro/detalii/stiri/cel...soferilor-implicati-in-accidente-1043485.html

Nu ma pot abtine =))

"Batea vantul cu peste 100 de kilometri la ora din spate. Eu circulam cu 50 la ora, dar va dati seama ca vantul ma impingea foarte tare. Eu am franat, dar n-am putut evita impactul pentru ca m-a impins vantul cu o viteza de aproximativ 60 de kilometri pe ora, tinand cont de fortele de frecare…”

degetica said:
Buna ziua! Mai ,pe voi v-a afectat rau canicula! hi hi hi Anuk ,eu il cred pe politician ,ca de ,cam toti sunt extraterestrii...
Gogule ,maica ,am ras sa crap ...unde ai gasit asa ceva ...parca mi-e mila de bietul om ...ii trebuie condirie fizica nu gluma! Vai ,mare ti-e gradina ,Doamne!
Adi ,sper ca fulgerul nu ti-a lovit si ferestrele ,ca ce te faci tu fara ele....hihihi

Tratament pentru respiratiile grele...extraterestrii !

nu au patit nimic ferestrele :)))

Gogu said:
Banga Langa!
Adita, cum spunea si Victor, ala negru de respira greu...

ala-i :D :D

http://jurnalul.ro/stiri/externe/ai...previziunile-cercetatorilor-video-645932.html

uai eu acum am vazut ca a fost un zgalt de 4,1 in Vrancea ()

Buna dimineata!
Astazi este cea mai lunga zi a anului (Solstitiu de vara ) aveti grija cum o valorificati :P

Prin munca. b-(b-( Desi asta nu prea ..."face bani"...$-)$-)$-)$-)$-)

Cum nu ?!? Munca aduce bani pe langa faptul ca " munca innobileaza pe om " :D:

In cazul meu nu prea e cine stie ce...X-(

GeoX said:
In cazul meu nu prea e cine stie ce...X-(

Ori faci ceva pt tine ori...nu esti un bun negociator :D:

adrian_nicolae said:
400 de ron pentru o lucrare de licenta sau disertatie e mult ?

Sa dai sau sa iei ?

Te tin curele sa te apuci de facut lucrari ?

mai bine zis , am luat :)))) Vroiam sa intreb doar din curiozitate daca am luat prea mult :)

anuk said:
Te tin curele sa te apuci de facut lucrari ?

am facut :) acum nu am timp sa ma mai incurc ....Dar e o optiune , pentru un castig in plus :)

si acum oricum nu mai gasesc cui sa fac , ca deja ar trebui sa fie gata toate :))

ar trebui sa fie predate :))

Back