• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

gata , am plecat :D O zi buna sa aveti :) Plec la firma

anuk said:
cine poate.....

in Romania ca sa o duci decent , trebuie sa ai 2 job-uri :)

cam adevarat bancul :
La oficiul pentru plasarea fortei de munca vine intr-o zi un batranel.
- Dom'ne, am un nepot in provincie si as vrea sa-l aduc in Capitala.
Ce locuri de munca aveti?
- Pai, avem un post de vanzator de ziare, castiga 15 milioane pe luna.
- Prea mult, zice mosul.
El e din provincie, vine aici in Bucuresti, da de bani si se strica. Poate aveti ceva mai modest.
- Vanzator in piata, 10 milioane pe luna, plus ce mai pica.
- Tot e mult, zice mosul. O sa-i strice cu femeile, taica. Ceva la 6 milioane, sase milioane jumate n-aveti?
- Ba da, dar pentru salariul asta trebuie studii superioare.

Ce salt frumos, de la somer la doua locuri de munca .... e ceva,bravo .

dar nu am 2 locuri de munca... vorbeam ca fapt divers ... daca vrei sa o duci decent trebuie sa ai 2 job-uri :)

Buna dimineata!
Azi sunt Mosii de Vara, se pomenesc mortii!

Weekend placut!>D<

Fratele meu, 32 grade ,greu de suportat :D:

Daca vreti....luati de va racoriti.

Muuulta, sa ajunga pt toti :P

de la 18:20 ploua ...si nici acum nu s-a oprit

Sursa : Administratia Nationala de Meteorologie
COD : GALBEN
Ziua/luna/anul : 22-06-2013 Ora : 18 Nr. mesajului : 4
Intre orele : 19:10 si 21:00
In zona : jud. Bacău : sudul judeţului, inclusiv mun. Oneşti jud.Vaslui :jumătatea de sud a judeţului, inclusiv mun. Bârlad şi Huşi jud. Vrancea : îndeosebi partea centrală şi de nord, inclusiv mun. Adjud şi Focşani jud. Galaţi:mai ales jumătatea de nord a jude
Se vor semnala : intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie, averse cu caracter torenţial, izolat cantităţi de apă ce pot atinge şi depăşi 30 l/mp şi izolat grindină

19 grade la BC :d :d :d pe la 4 erau 33 ...

La mine s-a oprit,dar cerul este inca acperit cu nori nergi .

pana la 9 mai ai de tras...e cod galben la tine pana la 9 ....si la mine mai sunt nori negri ...asa ca ...ne asteapta o noapte furtunoasa pe noi :D Macar ne mai racorim dupa o zi calduroasa

Asta da, de la 34 gradecate erau cand a inceput furtuna acum s- ajuns la 21 grade.

Am o nelamurire In legatura cu sexul oral,deh, sunt de moda veche in materie de sex.Cum este posibil sa faci cancer buca; de la sex oral,evident , si 2 ,cine face cancer EL sau EA ? si 3 .de ce ? Practicantii au gurile infectate deja ?

Ma poate lamuri cineva ?

Si limba LUI ,nu-i "instrument" ? Sau,,nu-s eu bine informata in legatura cu asta :D:

Back