• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna dimineata !

Urat accident :D: si f grav.Vacanta transformata in cosmar.

Toata stima si respecul medicilor, in general, si acum, in cazul de fata celor muntenegreni.Credeam ca asa ceva se vede doar in filme ,dar uite ca sunt situati extreme care demonsteaza contrariul. Jos palaria !

Cei din Muntenegru sunt cu mult peste noi :) Ca sa vina lumea sa doneze sange.... in Romania ii scoteai doar daca dadeai si niste bani ...

cand am spus ce am spus de romani, am fost criticat :) Nu are rost sa dau exemple cu dezastre de la noi din tara , in care populatia statea la bar ...si astepta ca altii sa le construiasca casele...si multe altele

Iar eu am vazut cu ochii mei cat timp am stat in reanimare. A venit un om prins sub senile,plin de pacura si medicii am lucrat toata noaptea sa-l curete pt al putea baga in sala de operatie. Nici vorba de spaga,un anonim in nevoie.Asa ca......c sunt si uscaturi...dar n-ai sa vezi padure fara uscaturi.

anuk said:
Iar eu am vazut cu ochii mei cat timp am stat in reanimare. A venit un om prins sub senile,plin de pacura si medicii am lucrat toata noaptea sa-l curete pt al putea baga in sala de operatie. Nici vorba de spaga,un anonim in nevoie.Asa ca......c sunt si uscaturi...dar n-ai sa vezi padure fara uscaturi.

eu nu vorbesc de medici :) eu vorbesc de oamenii de rand :)

Absolut in toata lumea in caz de catastrofa,oamenii sunt solidari.Din nou vorbesc in cunostinta de cauza. Cutremurul din 77 ,habar n-ai cum se comportau oamenii atunci .

anuk said:
Absolut in toata lumea in caz de catastrofa,oamenii sunt solidari.Din nou vorbesc in cunostinta de cauza. Cutremurul din 77 ,habar n-ai cum se comportau oamenii atunci .

nu te contrazic.... Dar stii si tu ca lumea se mai schimba... Si eu am dat niste exemple de cativa ani ... Poate ca acum 35 de ani lumea era altfel . Sper sa fie asa cum zici tu , dar nu vreau sa vina ceva , candva care sa-mi dea dreptate

Apropo , uite o poza facuta de o fosta colega de facultate aseara , vezi in link :D

http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=28524&pid=118687#pid118687

Moama cate schimbari...p'aici!

Ceeee faceeeti?

adrian_nicolae said:
Cei din Muntenegru sunt cu mult peste noi :) Ca sa vina lumea sa doneze sange.... in Romania ii scoteai doar daca dadeai si niste bani ...

Ai vazut ca au donat romanii sute de litri de sange ? Ai vavut coada la centrele de donare ? Ai vazut cate flori si lumanari la ambasada si cate mesaje de multumire pt muntenegreni ?

anuk said:
adrian_nicolae said:

Ai vazut ca au donat romanii sute de litri de sange ? Ai vavut coada la centrele de donare ? Ai vazut cate flori si lumanari la ambasada si cate mesaje de multumire pt muntenegreni ?

eu stiu de pompieri si cativa suporteri ai rapidului :) Ce au facut ei , e o reactie la ce au facut cei din Muntenegru :)

in afara de pompieri si acei cativa suporteri ai rapidului , cine a mai donat sange :) Pompierii din Arges (solidaritate pentru cetatenii orasului ) si suporterii rapidului , ca azi implineste clubul 90 de ani :)

anuk said:
O tii pe a ta :D:

pai daca asta e realitatea :) Cei din Muntenegru erau oameni obisnuiti , s-au dus de bunavoie :) nu au fost nevoie sa-si dea intalnire :) 1 cate 1 ...si s-au facut cozile alea :)

Angajaţii MAI donează sânge pentru victimele accidentului produs în Muntenegru

Potrivit surselor citate, poliţiştii bucureşteni şi cadrele IGSU din Bucureşti şi judeţul Ilfov vor dona sânge la Spitalului Militar Central, în timp ce salvatorii serviciului pentru situaţii de urgenţă al judeţului Argeş, la Centrul Local de Tranfuzie Sanguină.

În acelaşi timp, au donat sânge, la două clinici din Bucureşti, şi mai mulţi suporteri ai echipei Rapid, tot pentru victimele accidentului, care vor fi aduse la spitale din Capitală în cursul zilei de marţi. Aproximativ 50 de suporteri au donat sânge la Centrul de transfuzie sanguină al municipiului Bucuresti şi alţi 20 la o clinică din cartierul Titan, în cadrul unei campanii a Ligii Suporterilor Rapidişti (LSR) intitulate "Suflet alb - sânge vişiniu".

http://www.realitatea.net/angajatii...odus-in-muntenegru_1212012.html#ixzz2XFl7r100

Back