• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Desi cred ca exista o explicatie logica,cel putn deocamdata nu o am,acum de la apus vine o lumina care bate ca un far pe coloanele de aluminiu a centralei termice de cartier de langa blocul meu si in turlele catedralei ortodoxe,Deparca inca ar fi soarele pe cer.

Abia acum simt acut nevoia chatului :D: pt schimbul de idei,nelamuriri , alea,alea.

Vinovatul moral e...statul roman :)

anuk said:
Desi cred ca exista o explicatie logica,cel putn deocamdata nu o am,acum de la apus vine o lumina care bate ca un far pe coloanele de aluminiu a centralei termice de cartier de langa blocul meu si in turlele catedralei ortodoxe,Deparca inca ar fi soarele pe cer.

Abia acum simt acut nevoia chatului :D: pt schimbul de idei,nelamuriri , alea,alea.

La mine ploua de vreo 40 de minute :)

adrian_nicolae said:

Deunazi, intr-o discutie mai aprofundata cu un trainer pe partea de comunicare, stii ce intrebare mi-a pus? "Cine crezi ca poate schimba ceva in bine daca ai probleme de comunicare cu o alta persoana?" Bineinteles ca am inceput cu "Depinde" si am divagat vreo cateva minute. Pentru ca sa-mi spuna simplu "EU pot schimba ceva daca am o problema de comunicare cu o alta persoana".
Asa si aici. Vinovat este statul roman. Dar noi suntem statul. Vinovati suntem noi.
Si ca sa-ti raspund la o intrebare inca nepusa, am citit deunazi o carte "revolutia paiului de grau" parca se numea. Si avea sens.

Gogu said:
adrian_nicolae said:

Deunazi, intr-o discutie mai aprofundata cu un trainer pe partea de comunicare, stii ce intrebare mi-a pus? "Cine crezi ca poate schimba ceva in bine daca ai probleme de comunicare cu o alta persoana?" Bineinteles ca am inceput cu "Depinde" si am divagat vreo cateva minute. Pentru ca sa-mi spuna simplu "EU pot schimba ceva daca am o problema de comunicare cu o alta persoana".
Asa si aici. Vinovat este statul roman. Dar noi suntem statul. Vinovati suntem noi.
Si ca sa-ti raspund la o intrebare inca nepusa, am citit deunazi o carte "revolutia paiului de grau" parca se numea. Si avea sens.

Frumos raspuns :)

si care era intrebarea inca nepusa ? :D

Buna dimineata!
Ploua de rupe de azi noapte!
Azi este zi de doliu national!
Cafeaua matinala:
View attachment 8

Attachments

• cafea.jpg
    cafea.jpg
    9.7 KB · Views: 0
Ploua asa de tare ca nu se vede la 10 metri. Dupa zgomot pate si gheata .

Sursa : Administratia Nationala de Meteorologie
COD : GALBEN
Ziua/luna/anul : 26-06-2013 Ora : 18 Nr. mesajului : 1
Intre orele : 18:50 si 20:30
In zona : judeţul Bacău- îndeosebi zona de munte şi nordul judeţului, inclusiv localităţile Târgu Ocna, Slănic Moldova, Oneşti şi municipiul Bacău judeţul Neamţ:cea mai mare parte , inclusiv municipiile Piatra Neamţ şi Roman
Se vor semnala : cantităţi de apă ce vor atinge şi depăşi 30 l/mp, intensificări ale vântului, frecvente descărcări electrice, grindină.

Nu inteleg ceva... in fiecare an pe 26 iunie o sa fie doliu national ?! ?! ?!

anuk said:

In zona : judeţul Bacău- îndeosebi zona de munte şi nordul judeţului, inclusiv localităţile Târgu Ocna, Slănic Moldova, Oneşti şi municipiul Bacău judeţul Neamţ:cea mai mare parte , inclusiv municipiile Piatra Neamţ şi Roman
Se vor semnala : cantităţi de apă ce vor atinge şi depăşi 30 l/mp, intensificări ale vântului, frecvente descărcări electrice, grindină.

la mine e innorat , dar nu ploua...poate mai e timp , pana urca si la mine :)))

vad ca la tine te-a luat din plin furtuna :)

se pare ca iar avem informare meteo .....mai ales zona de est :)

tuna.... sa vedem ce urmeaza

vineeeeeeeeeeeeeeeee ....din S-V :|

Ce te face sa crezi ca o sa fie in fiecare an ? Evidenta ca NU o sa fie.

anuk said:
Ce te face sa crezi ca o sa fie in fiecare an ? Evidenta ca NU o sa fie.

adrian_nicolae said:
Nu inteleg ceva... in fiecare an pe 26 iunie o sa fie doliu national ?! ?! ?!

anuk said:

la mine e innorat , dar nu ploua...poate mai e timp , pana urca si la mine :)))

vad ca la tine te-a luat din plin furtuna :)

se pare ca iar avem informare meteo .....mai ales zona de est :)

tuna.... sa vedem ce urmeaza

vineeeeeeeeeeeeeeeee ....din S-V :|

si a venit o furtuna de vreo 40 minute ..... a plouat torential :) NU ma mai pasioneaza acel subiect la care cred ca faci tu referire :)

si acum vine... alta furtuna

cam asta s-a intamplat dupa ce am zis ca "vineeeeeeeeeeeeeeeee ....din S-V "

hpim0647_39405500.JPG

http://www.desteptarea.ro/rupere-de-nori-peste-judetul-bacau/

De ce crezi ca vrem sa " scapam" de tine? Cred ca asa "vine vorba" ,nu ?

Adi, citeste AICI si vezi ca am avut dreptate referitor la donarea de sange.

am si eu simturile mele :) simt cand nu mai sunt dorit de unele persoane ;)

vine , vine furtunaaaaaaa

ntre orele : 21:15 si 22:15
In zona : sud-estul judeţului Suceava, jumătatea estică a judeţului Botoşani şi municipiul Botoşani, partea nord-estică a judetului Suceava, judetul Vrancea partea central-estică, inclusiv municipiul Focşani, partea central-nordică şi zona de munte a judeţului Bacă
Se vor semnala : intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi cantităţi de precipitaţii ce vor atinge şi depăşi 25...30 l/mp.

mamaaaaaa .....ce fulgera pe acilea ...

Back