• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

credeam ca am scapat de ploaie ...dar m-am inselat :)))) preferam o furtuna de 45 minute , decat ploaie de 2 ore...si nu da semne ca vrea sa se opreasca :))

Buna seara. La Bucuresti a plouat toata ziua. Speram ca maine sa se mai atenueze.

Pt maine prognoza pt orasul meu pare a fi relariv buna, innorat pana la 13 dupa care va fi "partial innorat " :D:iar temperatura maxima 21 grade.

mi-a picat curentu' :)))) ploua si acum ....
Noapte buna si linistita la toata lumea :D

valeuuuu.....ce am uitat ....LA MULTI ANI ANUK !!!!! :19: Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi ....stiu ca pe 30 e ziua ta , dar am uitat....acum mi-am adus aminte :19:

adrian_nicolae said:

valeuuuu.....ce am uitat ....LA MULTI ANI ANUK !!!!! :19: Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi ....stiu ca pe 30 e ziua ta , dar am uitat....acum mi-am adus aminte :19:

Multumesc Aditza :P

Becali ...tot Becali ramane chiar daca este in detentie :D: pt nu are voie sa primeasca produse lactate " Latifundiarul a încercat să-i convingă pe şefii închisorii să-l lase să-şi facă singur produsul în celulă, însă a fost refuzat categoric."

He,he ! Se cam alege praful din PPDD -ul soricelului istet :D: Au plecat deja 17 deputați și 2 senatori.

Back