• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Se vede treaba ca in toata lumea elevii incearca diverese metode de a copia ,dar nici profesorii nu se lasa :P Cei din China insa... dau clasa tuturor =)) " în timpul examenelor, respectiv fiecărui elev i s-a pus o cutie pe cap, cu o „fereastră” numai în faţă, pentru a nu exista tentaţia de a se uita în stânga şi în dreapta la colegi, dar nici pe sub bancă!" iar in alta provincie " testările sunt susţinute în aer liber, pe terenul de sport al instituţiei. Elevii sunt aşezaţi la pupitre, cu o distanţă considerabilă între ei, iar pe toată durata examenului, un grup de profesori îi supraveghează. “

Buna dimineata ! Se spune ca astazi nu-i bine sa lucrezi :D: pt este sarbatoarea Sfantului Pricopie, cunoscut pentru faptul ca arunca arsita daca nu-i este respectata ziua.:P

daca n-am avut timp sa salut pt inceputul zilei....o fac acum ,pe innoptate :P va salut !!

Buna dimineata ! daca old nu mai da ceai ..... va fac eu cafeluta :P
:anuk:

Buna ziua ,dragilor! Buna si cafeaua ta Anuk ,bun si ceaiul lui old,dar mai buna e o melodie.

Buna ziua ,dragilor! Pai de ce sa ramai datoare Anuk? Muzica e pentru toate urechile.Mmmmm ,bun capuccino lui old!Si inca o melodie ca vad ca Bregovic e pe placul unora.Sa schimbam registrul!
Mai ,Adi stiu ca e in concediu ,dar cu Victor ce ati facut?Unde l-ati pitit?

Si inca o melodie si fug!

=D>

Are ritm ? Are
Are energie ? Are
Are pofta de viata?

Are pofta de viata? De ce n-ar avea ? Poate daca ii cautam o manea se va misca si mai si!hihihi

O fi vrut sa vada cum e in pielea lui ...Terente! ha ha ha Ca sa vezi si sa nu crezi!

Back