• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ma ajuta si pe mine cineva cu o reteta pt sirop de mure pt iarna ,care sa-si pastreze culoarea frumoasa .Mi-ar trebui ca si toping pt inghetata sau frisca .Sper sa fie cineva care a facut si are o reteta garantata.

Pana una ,alta am busit o prajitura cu mure,afine si zmeura ,ceva de vis .

Nu stiu in alte parti, dar aici, in zona mea, piata este plina de fructe de padure si la preturi bune, zic eu ,murele 8 lei per kg,afine ,la mica targuiala, 11lei sau chiar mai putin,zmeura e sumpa, 20 lei per kg.

anuk said:
Pana una ,alta am busit o prajitura cu mure,afine si zmeura ,ceva de vis .

Nu stiu in alte parti, dar aici, in zona mea, piata este plina de fructe de padure si la preturi bune, zic eu ,murele 8 lei per kg,afine ,la mica targuiala, 11lei sau chiar mai putin,zmeura e sumpa, 20 lei per kg.

ca sa-ti faci o imagine, aici murele se dau cu 4 lei ,afinele cu 8

Da, e si mai bine ca aci, probabil esti in zona muntoasa.

Astazi murele erau 13 iar afinele 15 .

Racoare pe balcon,greierii dau concert,ce mi-as putea dori mai mult ?!?

Buna dimineata!!! astazi mai cald ca ieri :D:

A venit vara :D
Si anul acesta m-a prins cu chilotii in vine seceta. Ar trebui sa fac ceva ca sa conserv apa din ploi...

Zarcitule !Nu te las eu Gogule la greu,iti fac eu una..... tare si fierbincioara :P :anuk:

O suprafaţă de 2.000 de metri patrati de langa Aeroportult Openi a luat foc,temperaturile foarte ridicate inregistrate in ultimele zile favorizează izbucnirea incendiilor de vegetatie.

Back