• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna dimineata!>D<
Dau cafea, dar aspirine sa-si cumpere!:D

A venit vara 04
Si anul acesta m-a prins cu chilotii in vine seceta. Ar trebui sa fac ceva ca sa conserv apa din ploi...

Gogule ,maica ,nu mai bine stai tu fara ,ca tot e canicula si italienii practica asta de multa vreme ,cred ca de la caldura li se trage.

Old DG said:
Buna dimineata!>D<
Dau cafea, dar aspirine sa-si cumpere!:D

Scump dom'le ,scump ,dincolo era mai ieftin! Macar da-i o bere sa se dreaga!

Buna dimineata !!! Nici astazi nu scapam de canicula :D:

Acum la mine in oras sunt 33 grade la umbra :D:

" Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, părintele Constantin Stoica, susţine că românii au prea puţine lăcase de cult unde să meargă să se roage. "

Asa sa fie ?!?

E bine ca a vazut si Godu postarea asta...09
Gogu ,scuzati...mi-a scapat ...degetul pe tastatura!
Mi se pare mie sau lumea e in concediu? E cam liniste pe aici...Se pare ca fara chat...n-am zis nimic...

Adresa IP: Logat

Intrebarea e cati romani merg in lacasurile de cult sa se roage...

AM BELMEJITO RAU :d:

Cum cati ? Fara numar ....Citeste ce declara" Sfintia Sa " :D: " în Bucureşti, capacitatea celor aproximativ 300 de biserici acoperă doar 5% din populaţia Capitalei. Dacă doar 5% încap în biserici, duminică de duminică merg la slujbă aproximativ 15% din bucureşteni. Aşa se explică de ce la foarte multe biserici credincioşii participă la Sfânta Liturghie în exteriorul bisericii, aşa cum se întâmplă la Catedrala Patriarhală. Sunt sute de credincioşi care duminica, vara, la temperaturi insuportabile, sau iarna, la ger de minus 10 grade Celsius, mame cu copii în cărucior stau în exteriorul bisericii pentru că aceasta este arhiplină. De regulă, probleme sunt în marile cartiere din Bucureşti, cum este Balta Albă, unde sunt puţine biserici. Eu locuiesc în acest cartier, sunt 20 de biserici la 300.000 de credincioşi", a declarat
părintele Stoica pentru ziarulring.ro.

Degetico, scuze si te rog reposteaza, am vrut sa te citez si sa-ti raspund si ...am dat de belea,am sters fara sa-mi dau seama cum.

Buna dimineata !! Se pareca s-a mai domolit oleaca vipia .

Degetico, am depistat unde am gresit, in loc sa apas butonul " Citeaza ascest mesaj intr-un raspuns " am apasat pe "Editeaza acest mesaj" inca odata scuze .

anuk said:
Degetico, am depistat unde am gresit, in loc sa apas butonul " Citeaza ascest mesaj intr-un raspuns " am apasat pe "Editeaza acest mesaj" inca odata scuze .

Draga mea ,ca ,,m-ai sters,, nu ar fi nici un bai ,ca doar nu m-ai sters de pe fata pamantului s-apoi fiecare lucru pe lumea asta are o doza de subiectivism motivat de una ,de alta ,asa ca putem trece cu vederea acest subiectivism ,ca doar oameni suntem...Ca ai gresit ,asta in mod sigur se poate intampla oricui ,mai ales daca le are cu pc-ul cum le am eu ,dar cred ca despre tine nu se poate spune asa ceva ,insa de ce nu te-as crede ...Important e sa stim sa pastram un echilibru intre ceea ce ne motiveaza si ceea ce nu ar trebui sa ne motiveze...in rest numai de bine! Cat despre intrebarea adresata in acea postare si aceea e subiectiva ,subiectivism datorat putinilor oameni pe care ii vad duminica la biserica de care apartin ,nu ca eu i-as calca pragul prea des...

Neatentie, pur si simplu in acest caz,in ceea ce priveste priceperea mea.... varza .
Nu-mi permit sa fiu partinitoare e impotriva gulamentului :P .

S-a racorit, 25 de garade . O placere sa stai pe balcon cu o cupa de inghetata de mure facuta de propria-ti manutza :P

Buna seara , am gasit si eu timp si am ajuns oleaca la internet :d Voi ce mai faceti ?

eu am iesit , daca nu e sa mai intru ne mai citim dupa data de 25 luna asta ...

Oooooo ! lume noua :P sa inteleg ca pe 25 revii la domiciliu ?!?

Buna dimineata !! Apropo ca e luni, se spune ca lunea nici iarba nu creste :P

Back