• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

BANGA LANGA!
Dau o bere la ala de poate face ziua mai lunga de 24 de ore...

Acolo unde la noapte va fi senin se pot vedea "stele cazatoare" . In noaptea asta este maximum Pleiadelor

Am vazut deja 3 stele ,una mare spectaculoas de luminata si doua mai mititele. Usor innorat dar se vede bine."Vizionare " placuta si nopate buna .Sper sa nu ma fure somnul pe balcon si sa ratez spectacolul ceresc.

Ce ziceti de asta ?

România este o piaţă importantă pe piaţa berii, dar aproape nesemnificativă pentru piaţa de carte.

" Bărbații pot fi văzuți mai des cu o bere în mână decât făcând reparații în casă, practicând sporturi sau citind o carte, arăta în luna februarie a acestui an studiul HumanGraphExperience, lansat de Starcom MediaVest, parte a grupului Leo Burnett. "

" Românii se află pe locul al doilea în Europa după timpul petrecut pe Internet, cu peste 18 ore pe săptămână, conform ultimului studiu Mediascope, citat de IAB România.

Acelaşi studiu arată că românii care utilizează Internetul sunt şi printre cei care folosesc cel mai mult mesageria instant, serviciu la care apelează cu 60% mai mult decât media europeană a utilizatorilor de Internet. "

Titlul suna asa " ÎNDOBITOCIREA LA ROMÂNI: Avem bani de bere, dar n-avem bani de cărţi!"

http://www.capital.ro/detalii-artic...-de-bere-dar-n-avem-bani-de-carti-185310.html

Hrana pentru ganduri. Ideea nu-mi apartine, dar am uitat de unde am preluat-o. Am gasit-o salvata intr-un fisier...
Singura posibilitate fezabila de conservare a averii este in alcool dublu rafinat de 98%.
Poate fi stocat relativ usor, nu isi pierde proprietatile in timp, nu este perisabil, are valoare de intrebuintare in diverse domenii, de la consum uman, sectorul medical si pana la combustibili.
In varianta penuriei de hrana anuntate, preturile alcoolului vor creste in consecinta, acesta fiind obtinut pe scara industriala si prin distilarea materiei prime provenite din cereale.
In varianta imbatranirii populatiei cererea de servicii medicale va creste si odata cu asta si cererea de alcool necesar pt. sterilizare.
In varianta scadereii ofertei de combustibili fosili, alcoolul poate fi utilizat in amestec pt. inlocuirea combustibilului.
In varianta marii depresii psihologice (pe langa economice) si a extinderii saraciei, alcoolul va fi consumat in cantitati din ce in ce mai mari ca adjuvant, remontant dupa patternul istoric cunoscut.
In orice varianta, alcoolul (98%, fara apa, de ce sa stochezi si apa cand poti s-o adaugi la momentul vanzarii?) va inregistra cereri record.
Valoarea/volum e una destul de mare, valoarea de piata a unui mc de alcool dublu rafinat fiind astazi in jur de 10.000 USD.De exemplu intr-un rezervor de marimea medie a unei fose septice pt. fecale (12 mc) se poate stoca alcool in valoare de 120.000 de USD.
Mai important, prin insasi starea sa de agregare are o lichiditate naturala, ca sa zic asa.Spre deosebire de aur sau bitcoin, poate fi valorificat oricand, oriunde, in orice cantitate, in orice concentratie si in orice subdiviziune.Cu degetarul, cu ţoiul, cu sticla, cu damigeana, cu cisterna.
Datorita potentialului natural, lichid, de a se substitui ca moneda de rezerva naturala, alcoolul este supus in orice tara si in orice epoca unor reglementari drastice.Mai drastice ca aurul , mai drastice ca bitcoinul.
Singurul inconvenient este ca n-ai voie sa prepari, sa detii sau sa stochezi sau sa vinzi alcool decat in conditii foarte stricte.

Bleah! Filtru!
DG, da' un expreso dai si matale la baiatu'?

Buna dimineata!
La multi ani, MARIILOR!>D<>D<>D<
Cafeaua matinala:

anuk said:
Cica daca mascari in poze ai mintea murdara ,asa sa fie ?

Eu recunosc cu rusine ca la unele din poze am vazut doar "aparentele" asta nu inseamna ca nu sunt "un om bun, sănătos şi un membru funcţional al societăţii."

http://www.evz.ro/detalii/stiri/ai-...re-iti-vor-demonstra-acest-lucru-1052192.html

Eu recunosc ca la aceasta poza ,care pare o facatura ,nu am vazut decat putin...penibil.

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfinei Maria.Sa va aduca Domnul numai bucurii si multa sanatate.

Gogu said:
Bleah! Filtru!
DG, da' un expreso dai si matale la baiatu'?

Pai tu nu vazusi ca ti-a dat doar o picatura de cafea si tu vrei un expreso intreg? Vise Gogule ,vise ,cat despre bere...cica s-a racorit si nu-ti mai foloseste !

Back