• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna dimineata !!

De cateva zile ziarele sunt pline de titluri de genul " O furtună magnetică puternică se îndreaptă spre Pământ." si ar ajunge astazi . 22 August .Interesant este ca " ingrijorarea "vine de la expertii NASA,ceea ce eu nu prea cred.

BANGA LANGA!
Pe spaceweather nu vad nimic iesit din comun... ceva pe la poli, dar nimic in rest.

Buna dimineata !!

Pocaiti-va, donati averile bisericii ,astazi este sfarsitul lumii,dupa profetiile lui Rasputin .

La ce ti-ar folosi averile ,sau....pe tine te-a tras de maneca Iisus :D: desi nu prea cred .

Voi donati la biesica, lasati-ma pe mine sa-mi fac probleme pentru avere ;)

Oleaca mai este si "scapam" si de data asta ,donatiile ,poate la urmatoarea apocalipsa :P

Buna dimineata !!

Am uitat sa va intreb,ati trecut cu bine de apocalipsa ?

Parca nu prea ,daca nu tastez bine inseamna ca am un deget cam fantomatic!:)

Cercetatatorii au stabilit,ca doar alta treaba nu aveau, :D: ca melcii parcurg 1 metru intr-o ora.

anuk said:
"Dansul nu are sex” :P

DẤNSUL, DẤNSA, dânșii, dânsele, pron. pers., subst. 1. Pron. pers. (Ca pronume de politețe) El, ea. ◊ Loc. adv. (Pop.) Ca pe dânsul (sau ca pe dânsa) = strașnic, grozav. 2. S. m. și f. (Pop.) Soț, soție. 3. S. f. pl. art. (Pop.; în superstiții) Ielele. [Gen.-dat.: dânsului, dânsei, dânșilor, dânselor] – De4 + însul.

Back