• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

rusii isi evacueaza cetatenii din Siria ....

sunt curios daca o sa fie atacata Siria , ce reactie au China si Rusia

....." Dacă NATO va stabili intervenţia în Siria atunci România va fi solidară cu aliaţii săi", a spus Traian Băsescu.

Polonia insa ......" Polonia, foarte angajată alături de Statele Unite mai întâi în Irak, apoi în Afganistan, intenţionează să-şi limiteze participarea la misiunile militare departe de teritoriul său şi să se concentreze pe modernizarea forţelor sale militare din ţară, scrie Agerpres."

Nopticica buna ,pe maine, in pace si liniste .

Buna dimineata,vremea da semne ca-si revine .

Buna ziua!! Noroc ca am prajitura in cuptor altfel.......muream de pofta :P

" In condiţiile în care parlamentul britanic a respins o intervenţie militară şi în faţa impasului din cadrul ONU, Washingtonul a indicat că poate conta pe aliaţi ca Franţa, Liga Arabă şi Australia, în vederea unei acţiuni "limitate" în Siria. Deşi a afirmat că nu a luat încă decizia "finală", Obama a evocat o asemenea acţiune, dând asigurări că nu se prevede o intervenţie cu "soldaţi desfăşuraţi la sol şi o campanie îndelungată"

Vom vedea,intelesesem ca o lasa si americanii mai moale .

In alta ordine de idei,zi mataluta, cum fu in vacanta in Italia ? Taci malac de cand ai venit :D:

e conferinta obama pe cnn , antena 3 ;) Vacanta a fost frumoasa :D Mare , soare .... fetite :P

doar ca am ajuns si 1 saptamana in grecia , la o matusa de-a mea , apoi am mers in italia :P

Asta da, vacanta. In ce zona a Italiei ai fost ?

Back