• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Palombara este prin apropiere ? Acolo am fost eu in vizita .

Stiu ca era in apropiere ceva "vechi" ca era castel sau oras....nu-mi mai aduc aminte .

"Am decis că SUA ar trebui să ia acţiuni militare împotriva Siriei. Nu vom trimite militari la sol, vor fi atacuri aeriene iar atacul va fi limitat. Va fi mâine, peste o săptămână sau o lună. Nu avem un program prestabilit", a spus Barack Obama, care a subliniat însă că armata este pregătită de atac.

"Şefii Armatei m-au anunţat că suntem pregătiţi să atacăm oricând, sunt pregătit să dau acest ordin", a adăugat Obama.

Ce greu te misti ,Aditule :D: Asteptam sa dialogam ca pe chat :P dar......

pffff

merge al naibii de greu .... si ma enerveaza ...vreeeem chaaaaaaaat :D in civita e port :D

nu am mers.... e destul de departe :D

Buna dimineata !!! Zi de toamna autentica :D:

Coafura care cica ar fi socat ,e drept, tipa este profesoara. Recunosc ,imi place look-ul ei :P

adrian_nicolae said:
Un copil de patru ani a murit după ce a fost atacat de câini maidanezi în Parcul Tei, din Sectorul 2

sunt prea multe javre pe strazi , ar trebui stransi undeva , daca nu chiar omorati. Daca e vreun iubitor de animale care are chef de balacareala si nu-i convine parerea mea .... ii trece ()

Vezi ca te pune la index Asociatia Cutu-Cutu! >:) Sau, de ce nu, Asociatia Vier Pfoten. Cutu-cutu! 8-x>:) Niste becate simandicoase care dau din clanta ca, citez, "cainii trebuie sa ramana pe strazi". Asa o fi. Sa le muste pe respectivele tovarase de partile lor posterioare...cam voluminoase asa...

Pentru cretinoizii aia am eu o propunere : sa primeasca cainii in gazda la ei acasa , sau sa le faca cunostiinta cu copii lor (daca ii musca o sa-si schimbe parerea) :) Doar in Romania vezi caini maidanezi pe strada ....in strainatate au stapani

Acum 4 ani cand am mers intr-o comuna la alegeri, pe la 4:30 dimineata ...am avut "onoarea" sa ma intalnesc cu vreo 6 catei "cuminti"....am avut noroc ca aveam ceva de mancare la mine ... ca ala eram ....

cand aveam vreo 9 ani ...era prin august , un "catelus" a sarit la picioarele mele (noroc ca aveam pantaloni lungi ) si am scapat nevatamat

Zi de zi am trecut pe un maidan plin de maidanezi dar nici macar o singura data nu "m-au bagat in seama ". Drept care nu pot fi de acord cu voi :D: privind masurile RADICALE vis a vis de caini.

Evident ca sunt si caini agresivi dar....

Nici un caine nu trebuie sa stea pe strada. Cum-necum, locul lor nu e in strada. Asa ca gaitele alea de la Cutu-Cutu sa ii ia la ele in casa.

N-ar trebui dar stau :D: si vor mai sta .......

Back