• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

cainii nu au ce cauta pe strada , si cam asta e discutia :) Asociatiile alea sa faca centre unde sa duca acei caini , ca doar sunt iubitori de animale , nu ?! De ce sa am eu neplacerea sa dau dimineata pe la 3-4 de o haita de caini ???

Corect, dar pe ce bani? Ca la asta se rezuma tot :D:

iese lumea in strada sa zica: criminalii vor sa omoare niste sufletele nevinovate , barbariiiiiiiiiii :cry:

Apropo de "barbari",ai vazut in Italia caini fara stapani? Evident ca nu,si ar trebui sa sti ca nu i-a omorat . Ai vazut in Roma cum prindeau pisicile sa le sterilzeze, ai vazut cu cata cu cata grija o faceau?

Pe alea le prinde si le sterilizeaza apoi, le da drumul, am vazut eu cu ochisorii mei :P

Ai sa razi,pisicile sunt protejate " Legea interzice vatamarea lor, iar serviciile veterinare le monitorizeaza cu grija, deparazitandu-le si vaccinandu-le periodic."

pai mai bine matze pe strada :D

i-au prostit pe aia de la Rosia Montana.... Daca le-ai dat copiilor , i-ai cumparat. Cica nu-i este frica ca se foloseste cianura...

La muli ani, GeoX!

Attachments

• geo.png
    geo.png
    45.9 KB · Views: 0
Multumesc mult DG! Pentru mai multe lucruri, de altfel! ;;):D Si astept cu nerabdare sa ne vedem pe 15...\:D/

Ooooo ! Sa inteleg ca-i ziua ta , si-i rost de-o bauta :P La multi ani cu sanatate !!!

Multumesc. :) Da, o sa beau cate ceva asa...:">

La multi ani ,GeoX,cu multa sanatate si multe bucurii! Chiar daca esti suparat fleasca pe mine ,eu sper sa revii la sentimente mai bune.:)

anuk said:

Pe ce bani...Cum de gasesc bani pentru orice ,dar pentru a rezolva o asemenea problema nu? Motivatii de dragul scandalului inutil.E mai usor sa dam din gura decat sa facem ceva....Asa-i romanul...

anuk said:

Pe ce bani...Cum de gasesc bani pentru orice ,dar pentru a rezolva o asemenea problema nu? Motivatii de dragul scandalului inutil.E mai usor sa dam din gura decat sa facem ceva....Asa-i romanul...

anuk said:

anuk said:

Multumesc. Nu e vorba atat de suparare, cat...ca nu imi plac ambiguitatile. Defect profesional, dar prefer sa umblu cu lucruri exacte. Matematica, altele...>D<>D< La mine e...ori alba, ori neagra. Gri nu merge. >D<

Back