• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Crede-ma ca asa e si la mine ,chiar daca nu pare.Aparentele te pot insela...Ambiguu nu a fost nimic in ceea ce am postat ,poate doar am vrut sa te necajesc putin ,dar totul in spirit de gluma ,dar de ,esti fecioara si cum traiesc cu unul in aceeasi zodie cam stiu cum sunteti.In rest ...oameni pe care intr-adevar nu-i bine sa-i gadili la fantezie ca fantezia pentru ei e putin tabuu,dar in forul lor interior ...iubesc fantezia!:) M a bucur ca totusi nu esti ranchiunos.E ceva!

GeoX said:
Multumesc. Nu e vorba atat de suparare, cat...ca nu imi plac ambiguitatile. Defect profesional, dar prefer sa umblu cu lucruri exacte. Matematica, altele...>D<>D< La mine e...ori alba, ori neagra. Gri nu merge. >D<

In viata nu-i doar alb si negru,exista o multitudine de nuante :P fie ca vrei ,fie ca nu vrei .

degetica said:
...dar de ,esti fecioara si cum traiesc cu unul in aceeasi zodie cam stiu cum sunteti.In rest ...oameni pe care intr-adevar nu-i bine sa-i gadili la fantezie ca fantezia pentru ei e putin tabuu,dar in forul lor interior ...iubesc fantezia!:) M a bucur ca totusi nu esti ranchiunos.E ceva!

Si tu Brutus !? ! Am in familie 3 fecioare ,dragele de ele :D: deci.... nu comentez ()

adrian_nicolae said:
adrian_nicolae said:
Un copil de patru ani a murit după ce a fost atacat de câini maidanezi în Parcul Tei, din Sectorul 2

Tragic fara putinta de tagada ,imi pun insa intrebarea ,unde era bunica care avea datoria sa-l supravegheze si ocrotesca. E drept si f trist ,cainii au atacat in haita si copilul nu a avut nici-o sansa , " "Copilul prezenta sute de plăgi muşcate, era scalpat, a murit în urma hemoragiei externe masive. Fără discuţie că a murit în urma muşcăturilor de câini. Toată suprafaţa corpului avea leziuni. De la jumătate de centimetru până la 5-6 centimetri, inclusiv în zona cervicală. Au acţionat exact în instinctul lor primar de animale care ucid ca să mănânce. Arăta ca o pradă. Adâncimea plăgilor era între jumătate de centimetru şi un centimetru", a precizat medicul IML Abdo Salem " dar daca era un adult acolo.....alta situatie ar fi fost.

http://www.animalzoo.ro/medicul-legist-socat-de-ce-a-patit-copilul-doar-in-talpi-nu-era-muscat/

fals , acum cativa ani un japonez a murit dupa ce a fost atacat de maidanezi , iar anul trecut parca o femeie... si azi o femeie a fost atacata . Daca era bunica acolo , cainii nu atacau ?! FALS !!! Cainii trebuie sa dispara de pe strazi , asta e singura solutie :)

in modul cum au atacat javrele , ne dam seama ca nu suntem in siguranta cand mergem pe strazi , ca ...cine stie de unde apare o potaie

Mai omule, cainii nu trebuie sa fie pe strada,de acord, dar nici copii nu trebiue lastai sa bantuie prin locuri periculoase,nu neaparat cu animale salbaticite. Corect? Suntem tara unde sunt copii ai strazii si nimeni nu le ofera un adapost, suntem tara care are oameni fara acte,care practic nu sunt in evidente,care pt autoritati nu exista .despre ce discutam? Nu-i normal ,dar asta ne e tara,astia suntem.

Sa faca mai intai ciocul mic tot felul de adunaturi dubioase, asociatia Cutu-Cutu si alte asemenea, cu personaje care ar trebui puse cu botul pe labe. Gaitele alea pretind, nici mai mult nici mai putin, ca trebuie returnati in strada toti cainii sterilizati. Si cine imi garanteaza mie ca potaile alea nu vor musca ? Cainii musca lumea, nu o violeaza, asta e ceea ce se face ca nu stie becata aia de la Cutu-Cutu. Macar sa ii mai subtieze posteriorul madamei cu o "stampila" zdravana, as fi multumit. Tanti de la Cutu-Cutu: dispari !

anuk said:
Mai omule, cainii nu trebuie sa fie pe strada,de acord, dar nici copii nu trebiue lastai sa bantuie prin locuri periculoase,nu neaparat cu animale salbaticite. Corect? Suntem tara unde sunt copii ai strazii si nimeni nu le ofera un adapost, suntem tara care are oameni fara acte,care practic nu sunt in evidente,care pt autoritati nu exista .despre ce discutam? Nu-i normal ,dar asta ne e tara,astia suntem.

Suntem in tara in care nu mai stii care e om si care e caine.Trist!

Nu e bine pentru nimeni sa stea potaile alea in strada. Asta e ceea ce nu vor sa accepte persoanele de la Cutu-Cutu & Co.

adrian_nicolae said:
eu din cate am auzit , cainele care a omorat copilul era sterilizat :)

Adi ,copilul e mort.Asta e o certitudine extrem de trista ,de dureroasa si vina cred ca e a tuturor incepand de la bunica ,paznici ,dar mai ales a unui sistem plin de bube ,pentru care omul...nu conteaza!

Si inca ceva: tovarasul oprescu zice ca o urgenta pentru Bucuresti e telegondola! Bravos! Sa il muste si pe dansul de partea posterioara ! Asa ar merita. Auzi, telegondola!!!

GeoX said:
Nu e bine pentru nimeni sa stea potaile alea in strada. Asta e ceea ce nu vor sa accepte persoanele de la Cutu-Cutu & Co.

Ma intreb daca acestia chiar stiu ce inseamna sa iubesti un animal ,sau le place doar spectacolul...Au ceva activitati care sa arate ca au facut ceva pentru caini in mod real ,incluzand si adunarea lor de pe strazi si introducerea lor intr-un adapost in care sa le ofere hrana ?

adrian_nicolae said:
fals , acum cativa ani un japonez a murit dupa ce a fost atacat de maidanezi , iar anul trecut parca o femeie... si azi o femeie a fost atacata . Daca era bunica acolo , cainii nu atacau ?! FALS !!! Cainii trebuie sa dispara de pe strazi , asta e singura solutie :)

in modul cum au atacat javrele , ne dam seama ca nu suntem in siguranta cand mergem pe strazi , ca ...cine stie de unde apare o potaie

Eu locuiesc in sectorul 6,unde se considera ca ar exista cei mai multi maidanezi,insa niciodata(noapte,zi)nu s-a intamplat sa ma maraie macar unul dintre ei desi trec pe langa haite intregi de caini.Este tragic ceea ce s-a intamplat,dar am vazut de nenumarate ori cum unii trecatori(chiar si copii)dau cu piciorul intr-un biet caine care sta tolanit la soare sau pe un capac de canal sa se incalzeasca si atunci...Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,dar de multe ori ma intreb oare de ce pe mine nu m-a atacat niciun maidanez niciodata in atatia ani?

GeoX said:
Si inca ceva: tovarasul oprescu zice ca o urgenta pentru Bucuresti e telegondola! Bravos! Sa il muste si pe dansul de partea posterioara ! Asa ar merita. Auzi, telegondola!!!

Pai ca sa vezi cainii...de sus!

alerim_61 said:
adrian_nicolae said:

Eu locuiesc in sectorul 6,unde se considera ca ar exista cei mai multi maidanezi,insa niciodata(noapte,zi)nu s-a intamplat sa ma maraie macar unul dintre ei desi trec pe langa haite intregi de caini.Este tragic ceea ce s-a intamplat,dar am vazut de nenumarate ori cum unii trecatori(chiar si copii)dau cu piciorul intr-un biet caine care sta tolanit la soare sau pe un capac de canal sa se incalzeasca si atunci...Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,dar de multe ori ma intreb oare de ce pe mine nu m-a atacat niciun maidanez niciodata in atatia ani?

Poate ca ai mult noroc,copilul nu a avut .Stim ca circumstantele in care s-a produs atacul cainilor difera de ceea ce spui tu ,dar nimic nu va aduce parintilor acelui copil alinare.Nu cainii sunt de vina ,ci cei care ar fi trebuit sda-i adune .

Back