• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

anuk said:
degetica said:
In mod sigur simt teama ,asta ti-o spun din expierenta .

Corect,plus miscarile haotice a mainilor ,asa zis de aparare ,de alungare ,agita cainele, chiar daca nu are intentii agresieve i-l "invita " sa atace,.

Miscari agresive? Pai ce crezi ca eu mai stau de asa ceva daca il vad ca se repede? Fug nene de rup ,ceea ce e si mai rau ca atunci chiar risti sa o patesti.Culmea e ca eu am doi caini si chiar iubesc cainii ,dar de cei de pe strazi mi-e frica.

anuk said:
Se vede treaba ca ,scuzati cacofonia :P cainii de Bucuresti sunt mai agresivi ca cei din provincie .

Crezi tu? Eu locuiesc in provincie si nu vad diferenta.:)

Noapte buna ! Si dincolo de orice pe acel copil nu-l mai aduce nimic inapoi parintilor.

Oamenii ar trebui sa invete ca si animalele trebuie respectate ,nu sunteti de acord?

anuk said:
Se vede treaba ca ,scuzati cacofonia :P cainii de Bucuresti sunt mai agresivi ca cei din provincie .

degetica said:
anuk said:
degetica said:
In mod sigur simt teama ,asta ti-o spun din expierenta .

Corect,plus miscarile haotice a mainilor ,asa zis de aparare ,de alungare ,agita cainele, chiar daca nu are intentii agresieve i-l "invita " sa atace,.

Miscari agresive? Pai ce crezi ca eu mai stau de asa ceva daca il vad ca se repede? Fug nene de rup ,ceea ce e si mai rau ca atunci chiar risti sa o patesti.Culmea e ca eu am doi caini si chiar iubesc cainii ,dar de cei de pe strazi mi-e frica.

anuk said:

Noapte buna ! Si dincolo de orice pe acel copil nu-l mai aduce nimic inapoi parintilor.

Noapte buna !

Neata. Si acum la munca, evident. Ca sa nu mai spuna unii "prieteni" ai mei de pe net cum ca GeoX freaca menta toata ziua pandind cutremure si ca nu face nimic.

Si tie chiar iti pasa de ce spune unul sau altul ?
Sa ai spor .

Multumesc. Pai da, atunci cand diversi cunoscuti pleaca urechile la ce citesc prin unele locuri (nu le mentionez ca sa nu fac reclama nemeritata oricum), si eu sunt nevoit sa dau explicatii ...devine cam sacaitor.

In mediu virtual,multi "neaveniti| " Sa dai explicatii? De ce ? Solutia e simpla, IGNORA-I .

Lamuriti-ma si pe mine, "AIA" fiind cine ?

Cine sa fie vinovat ca o femeie a adoptat 171 de câini vagabonzi şi i-a abandonat în stradă. Nu exista evidente sau neglijenta ?!?

Doamne,in ce lume traim !! Moartea betului copil politiziata la maxim,oare n-au jena? E o tragedie ,dar ce cauta doamna Andronescu la inmormantare si multi altii ?!?

Alt destept,Mircea Sandu,ieri si-a anuntat rintenția de a-i invita la meci pe tatăl, fratele și mama copilului de patru ani ucis de câinii maidanezi " ,vorba cuiva, azi isi inmormanteaza copilul ,maine ,la meci :D:

Back