• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Androneasca (tanti Cati Abramburica) este o nesimtita din fire, asa e ea, prefacuta, hoata, mincinoasa, escroaca de duzina. A facut varza invatamantul romanesc, a protejat clanurile mafiote din mediul universitar....deh, e garantata Vanghelie ! A umplut Politehnica bucuresteana de ramuri de famiglia !!! E jale !
Mircea Sandu,presedintele federatiei romane de fotbal (o adunatura de mafioti ordinari, de altfel), ofera familiei care a pierdut un copil un bilet gratis la meciul de fotbal Romania-Ungaria!!! Fara comentarii, in ceea ce il priveste pe acest *****-ios cu ochi care a dus fotbalul romanesc undeva la coada vacii....
Nu mai vorbesc de matracucii si matracucele alea de la asociatiile alea dubioase de asa-zisa protectie a animalelor: asociatia Cutu-Cutu !!! Ce penibilitate... Tanti Marcela Paslaru de la Cutu-Cutu este de-a dreptul jalnica. Sau fosila aia de paula iacob, avocata a tot felul de golani de duzina. Sigur, madam iacob are si scuza ca e cam senila asa...

Maine va fi miting la Piata Romana in legatura cu aceasta tragedie.
Cat despre referendumul convocat de nenorocitul asta de oprescu, fiu al unui general de securitate, baiat cu ochi albastri format in Primavarii, este o fuga de raspundere. De 5 ani e primar domnul doctor, asa ca el si cu plagiatorul Ponta nu au dreptul moral sa invoce actiunile din perioada in care Basescu era primar general in 2001-2004. Basescu a incercat sa initieze o actiune mai dura, dar matracucele alea de la asociatiile Cucu-Cutu, 4 Labute si alte penibilitati au facut scandal, au adus-o si pe tanti Bardot, madam Corina Cretu a facut taraboi pe la Consiliul Europei ca vai draga, macelarul Basescu omoara bietele animale...bla-bla-bla. Acum vedem ce face Creata...are o activitate bogata fosta consiliera a cucuvelei iliescu...Colin Powel pe agenda personala a acestei madame. Are preferinte rafinate blonda asta nerusinata. Oricum e de o obraznicie fantastica. Ar trebui sa le fie rusine celor care arata cu degetul pentru ca acum 14 ani nu s-ar fi facut nu stiu ce. Cine a bagat strambe, ma rog frumos ? Creata & Co !!! Cine a mers cu para la Consiliul Europei, da ???
Au trecut 14 ani de atunci, iar durata medie de viata a unui caine e cam de 12-13 ani ! Punct.

Cititi comentariile la prezenta Abramburicai la inmormantarea copilului:

Sursa: Hotnews. Ecaterina Andronsecu, huiduita la inmormantarea lui Ionut Anghel

Bine i-au facut nemernicei ! Cu ce drept si-a permis sa vina, nesimtita ??? Toata Politehnica, tot campusul e plin de haite de maidanezi. Da-da, anul trecut in septembrie era sa ma muste o potaie aproape de Automatica, dimineata, mergeam la o conferinta unde aveam prezentare. Mi-am pus servieta in dreptul picioarelor, ca altfel nu se stie ce se intampla. Rusine, Androneasco !!! Garantata Vanghelie !!! Iti dau eu tie garantare, Abramburico !! Mars, Cati !!! Du-te invartindu-te, Androneasco !!!

Ma tem ca mitingul de maine o sa fie un prilej de "afirmare " pt "neaveniti " pt oameni carora putin le pasa de tragedia familiei,care urmaresc diverse interese.

anuk said:
Lamuriti-ma si pe mine, "AIA" fiind cine ?

niste vechi cunostiinte ()

cainii nu au ce cauta pe strazi :) in ce capitala un copil este omorat pe strada de un caine... Cei care spun ca e de vina bunica...Ce vina are bunica ca acei 2 copii de 6 si 4 ani sunt plin de viata , se joaca in PARC... Eu stiu ca parcul ar trebui sa fie un loc sigur unde se pot juca copii ...in spatele blocului nu , in parc nu ...unde atunci sa se joace ?! Ce vina avea japonezul ala care vroia sa se urce in masina si plece in treaba lui ?! Cainele a iesit de sub masina , l-a muscat de picior ...a pierdut mult sange si a murit ...

Nu mai e vorba de un catel sau doi, ci de haite ! Haite cu multe animale la un loc. Ceea ce e aberant pentru un oras ce se vrea european. Asa ca madamele de la asociatii alea, cele mai vocale fiind cele de la Cuţu-Cuţu (ce nume penibil de asociatie, demn de ridicolul acesteia, de altfel), ar trebui sa inceteze cu oracaiala lor obraznica. Tot felul de adunaturi din astea, zise ONG-uril, Miau-Miau, Ham-Ham, Cuţu-Cuţu...frecatori de menta si care doar papa bani pentru te-miri-ce, cu complicitatea si implicarea directa a tovarasilor din primarii si chiar de mai sus. Auzi, asociatia Cuţu-Cuţu !!!! Cred ca madama aia, Marcela Paslaru, nu prea are toate doagele pe mansarda...probabil e complet deviata pe aratura.

Cred ca matracuca aia de la Cuţu-Cuţu ar trebui lasata in mijlocul unei haite de vreo 10-12 javre din alea, flamande de 2-3 zile...Sa vedem ce se intampla.

poate sare SUA in apararea noastra si trimite niste avioane sa ne scape de potai =))))

sau asta ?!

sau asta ?!

Sunteti patimasi rau , vai de viitoarele voastre sotii :P

He,he, exista un echilibru,mult intr-o parte,putin in ala parte,deci.... () nu-i de bine

Noapte buna ~!!!

Buna dimineata !! Soare la orizont :P desi acum sunt doa r14 grade .

Ce-ai putea zice :P Pensionarii ieşeni sunt clienţi fideli ai sex-shop-urilor desi preturile nu sunt tocmai pt burunare subtirele .

Nu vorbesti serios anuk! ha ha ha Doamne fereste ,s-a intors de tot lumea cu fundul in sus! Inseamna ca au pensii babane si minte ioc!

adrian_nicolae said:
Suntem patimasi la toate capitolele () =))) =)))

Lauda-ma gura ca ti-oi da friptura ,daca nu m-oi lauda nici fasole nu ti-oi da!:):):)

Back