• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Am fost in spital doua zile, poate omul sa si moara ca nu se prinde nimeni!

Old DG said:
Am fost in spital doua zile, poate omul sa si moara ca nu se prinde nimeni!

Bine te-ai intors cat priveste ca " nu se prinde nimeni" vezi postul # 1012,#1018 si # 1020 din acest topic . Acum esti bine?

Ma uit la TV la protestul minerilior de la Rosia Montata si ma intreb " oare toti minerii de acolo sa fie inconstienti " ? Oameni tineri,cu familii,care isi cereau dreptul de a munci.Cine sa aibe dreptate ,ei sau protestatarii din pietele bucurestene ?!?

minerii vor sa munceasca , noi vrem tara intacta , sa nu se bage cianura :) Din cate am inteles daca se incep lucrarile , 3 munti dispar (asta am auzit eu ) + poluarea . Au fost prostiti anuk , cum romanul e prostit de 23 ani , merge si acum :) EU VREAU SA AM TARA CURATA , NU LUCRATA CU CIANURA :)

1233565_568540133210983_503265603_n.jpg

asociatia cutzu-cutzu vor sa li se construiasca si mai multe adaposturi pentru javre, desi mai trebuie gradinite pentru copii , modernizarea scolilor ..... Din pct meu de vedere sa se scape de potai , la un pret minim :)

Sa vedem cati iubitori exista in Romania :) Iubitori de animale impotriva eutanasierii , mai aveti 14 zile ;)
Eu sunt iubitor de animale , dar viata si integritatea unui om are prioritate :)

Ai uitat si de asociatia Vier Pfoten (4 labute ???) :p

asociatia ham-ham ...si toate prostiile ...

era azi un fatalau la tv , care spunea "ne omoare cainii nostri" ....

Bine ca nu a aparut si asociatia "Cot-codac" :)) Hus!

Se spune mai corect gaini "comunitare". Sau, in limbajul mai vulgar, gaini maidaneze. Evident, trebuie sa fie si cocosi vagabonzi.

Buna dimineata!>D<
Alt regim alimentar:

Deocamdata sunt bine dupa un tratament intensiv de 48 ore in spital, saptamana viitoare plec la Bucuresti pentru investigatii mai amanuntite si o posibila operatie! Toate la timpul lor!

da , imi aduc aminte ...ma uitam pe cnn si vedeam cum avioanele intrau in turnurile gemene ....

avand 13 ani atunci( in revenire) ....ma uitam socat :|

Ati vazut la stiri ? In plina zi, in Dorobanti , o fata ( jurnalista ) a fost amenintata cu un cutit, dusa in parc si violata. Nimeni nu i-a sarit in ajutor cu toate ca plingea si facea semne ,atat cat se putea avand cutitul la gat.

De ce te surprinde ,Anuk?Acestia suntem...si devenim din ce in ce mai mult oameni fara Dumnezeu ,fara constiinta....fara suflet!

Buna dimineata !! Toamna de toamna, rece, ceata :D:

Dezastru la Galati.

Back