• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Doctorul în psihologie Ramani Durvasula a efectuat un studiu si a ajuns la concluzia ca tipul e cafea reflecta personalitatea celui care o bea :D:

-daca preferi cappuccino, este posibil să fii obsesiv şi dominant

-dacă îţi place cafeaua cu lapte, faci tot posibilul pentru a-i mulţumi pe cei din jurul tău.

-consumatorii de cafea neagră au fost descrişi ca fiind oameni direcţi, care nu suportă prostiile. Le plac lucrurile simple, pot fi tăcuţi, supărăcioşi şi rigizi. A fi tăioşi şi nepăsători face parte, de asemenea, din comportamentul lor.

-băutorii de cafea cu lapte sunt mai înclinaţi către nevroză şi foarte dornici să îi mulţumească pe cei din jur.
Le place să se întreacă în a-i ajuta pe ceilalţi, însă nu prea au grijă de propria persoană.

-cei cărora le place cafeaua instant sunt mai degrabă delăsători, comozi şi le place să amâne lucrurile.

-indivizii care sunt atraşi de băuturile dulci, cum ar fi cafeaua cu frişcă, sunt cutezători şi consideraţi a fi nişte copii mai mari care şi-au păstrat gusturile şi sensibilităţile specifice copiilor, având sufletul mereu tânăr. Ei nu iau întotdeauna cele mai bune decizii şi pot fi nechibzuiţi. În acelaşi timp ei sunt cei care dau tonul.

-cei cărora le place cafeaua decofeinizată, cu multă spumă, au tendinţa de a fi obsesivi, dominanţi şi foarte atenţi la detalii.

Va regasiti ? Eu,nu :P

EXERCIȚIUL DE PROTECȚIE CIVILĂ ÎN CAZ DE CUTREMUR ÎN BACAU

Scenariul va fi următorul: la ora 11.15 are loc un cutremur de pământ cu magnitudinea de 7,5 grade pe scara Richter cu epicentrul în zona Vrancea, care va dura 30 de secunde. Cutremurul a fost resimțit în zona de Sud-Est a României, cu o intensitate mai mare în București, Galați, Buzău, Focșani, Râmnicu Sărat, Bacău, Vaslui și Iași. Stațiile de seismologie au anunțat posibilitatea apariției unor replici ale acestuia. Ca urmare, au rezultat numeroase pierderi de vieți și materiale. Au fost afectate clădiri de locuințe, căi de comunicații rutiere și de cale ferată, construcții hidrotehnice, conducte magistrale, utilaje și instalații tehnologice periculoase, rețele și instalații de telecomunicații și utilități publice. S-au produs incendii și explozii. În municipiul Bacău, cutremurul a fost resimțit cu intensitatea VIII pe scara Mercalli. A fost afectată în mod deosebit zona centrală. Ca urmare a cutremurului, pe str. Alexandru cel Bun, la intersecția cu str. Florilor, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autocamion a societății CRAB Bacău ce transporta clor.

Nu vine cutremurul numai pentru ca se face un exercitiu. Americanii fac anual exercitii in sudul Californiei, in special pentru zona expusa unui seism similar cu cel din 1857. Si nimeni nu trage concluzia ca "ei stiu ceva" de vreme ce se fac exercitii. Cum spunea si Radulian, e bine sa fim pregatiti, desi...la ce preocupari au alesii neamului, sunt cam sceptic. Nu mai cred demult in argumente ca nu sunt bani si alte. Sa se fure mai putin si se gasesc bani.
Obs.: stiu pe cineva care umbla dupa o anumita nota mica. >:)>:):devil::devil::devil: Sa vedem.

in sfarsit s-au gandit si ei sa faca un exercitiu de protectie civila :) Era si cazul ...

Nu ma gandesc ca ei stiu ceva , nimeni nu poate sa stie nimic . Mi se pare un lucru foarte bun :D

De cateva zile ma" bantuie "melodia asta :P o fredonez non stop :D:

Cum a venit si saptamana trecuta ? :p Oricum, nici o filozofie. Daca nu a mai fost din 11 august, e si normal ca mai ales in preajma lunii octombrie sa mai dea si cate un 4, pentru care, evident, nimeni nu sare pe geam. In 2013 au fost doar 6 cutremure de 4,0+ in Vrancea, deci...o logica elementara spune ca ar mai trebui sa vina macar vreo 2-3 cutremure de 4 grade pana la sfarsitul anului.

Mi se pare interesant acest cutremur ...sunt curios ce mai urmeaza, si daca acest cutremur poate afecta vrancea pe termen mediu...

Back