• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Nu se poate spune. Pe 16 aprilie a fost un cutremur adanc in sud-estul Iranului la granita cu Pakistanul, de magnitudine 7,8 grade, dar nu a avut efecte spre vest. Deocamdata la noi este activitate linistita, la nivel normal.

anuk said:

De cateva zile ma" bantuie "melodia asta :P o fredonez non stop :D:

Te bantuie domnul Bocsa ? hihihi E de bine!

Unde esti tu cutremurule ,te rog spune!Poate daca vii se linistesc si colegii mei de forum...sau nu....:)

anuk said:

anuk said:

Goguleeeeee .de ce imi apar postarile asa ,fara numar?

Anaaaa, zorile...... !!! Melodia ma bantuie,nu solistul :P

3,3 si 3,4, pe datele mai precise ale INFP. Mare chestie, intensitati epicentrale de II si III, undeva pe langa Galati. Nici macar un 4 amarat...deocamdata. Nici o treaba cu Vrancea, totusi. Cutremure de suprafata, diferite de cele subcrustale care sunt in alta parte.

Predictie inseamna sa specifici, cu precizie rezonabila: locul, intervalul de timp asteptat, intervalul de magnitudine sau macar o limita minima a acesteia, probabilitatea de realizare...asta indiferent de metoda aplicata. Pentru a putea evalua si eficacitatea, respectiv credibilitatea acesteia. Altfel...e joaca. Si eu ma mai joc, uneori.

Am sa postez fara sa mai dau respuns la vreo postare ,ca se pare ca apar n postari...
Deci...Victore ,esti tu asa sigur ca tastatura si numai ea e vinovata? Si daca da ,explica-mi ,te rog.

Anuk...domnul Bocsa e barbat bine ,deci nu-i bai daca te mai bantuie din cand in cand.:)

Si pe final ,Geox ,interesanta afirmatie ca si tu te mai joci uneori....oare?
Revin...il omor pe Gogu daca nu imi explica ce l-am intrebat|!

Vrei sa ma joc cu tine ? :p >:)>:):devil::devil::devil: \:D/\:D/

Daca, dupa postare, dai back in browser, se "tine minte" ce ai avut inainte, si se reposteaza ;)

Cica pe la Suceava a cam picat semnalul la Orange.
Daca sunteti in situatia asta si aveti smarthphone, in setarile retelei, schimbati 3G cu altceva sub 3G (2G, E, etc) si in multe cazuri, se rezolva problema.

Multumesc Gogule pentru explicatii si pentru bunavointa.O seara buna tuturor!

Buna dimineata!>D<>D<>D<
Cafeaua de joi:

PS. Eu o sa ma operez dupa 20 octombrie!

Buna dimineata !! Se anunta o zi frumoasa. OLD, sa treci cu bine de operatie si sa te intorci cat mai curand acasa sanatos si voios .Iti tinem pumnii:P

Ca sa pot fi operat, trebuie sa imi refac formula leucocitara a sangelui, pentru a nu fi necesara transfuzia, eu fiind in ziua de azi foarte anemic, in plus in octombrie copiii vor fi si ei in concediu, ca sa aiba grija de mine, la CF2!

Back