• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

pffffffff ...traiasca manipulareaaaaaaaaaaaaaaaa :) Mortu' din Vaslui NU a murit :) Misto :) Si inca o chestie ..Ma uitam pe Rtv si arata masina ministrului culturii care a fost atacata cu pietre , i-au spart si geamul :) Un nene Craciun am inteles ca se numeste spunea ca au fost doar cate imbranceli , si nimic mai mult (culmea ca la tv aratau imagini cu masina ministrului care avea geamul spart)

Sa se spele toti cu exploatarile lor pe cap ...NU sunt nici PRO nici CONTRA ..Ma doare-n palarie , gata mi-a ajuns!!!!

Pai nu era clar ca se fac manipulari si ca se minte din toate partile ? De ce crezi ca nu ma mai agit eu ?

Poate fi manipulate desi presa este apolitica , sau asa ar trebui, dar cu siguranta este goanajurnalistului dupa senzational .

Presa nu e atat de apolitica. Vezi Antena 3. 8-x8-x>:)>:)>:):devil::devil::devil:

Cine e apolitic in ziua de azi? Nici babele de la coltul strazii nu mai sunt ,ca asa dezbat aceasta tema...de zici ca sunt analisti politici ,deci ce pretentii sa ai de la cei carora interesul poarta fesul...

A nu uita de oportunisti ,ca slava cerului :D: avem ......reprezentanti de seama .

Multumesc pentru urari!

M-am operat si sunt in refacere!

Va scriu din rezerva de spital de pe un PC cu net mobil!

Custima,

Old DG

Refacere grabnica,ce a fost mai greu a trecut,Multumim de vesti.

Bine ai revenit DG!
Anuk, am bagat un expresso triplu :D Sa mai bag? :D

La prima citire am crezut ca mi-a facut si mie :D: si-ti multumeam frumos,noroc ca-m vazut la timp .Nu ti-a stat in gat sa bei de unul singur?

Back