• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

anuk said:
Ati auzit ca Dan Diaconescu are un spatiu la Vatican de unde va emite incepand din octombrie ?

MIncinosul :D: Purtătorul de cuvânt al statului papal, Federico Lombardi, a infirmat aceste vorbe.

"OTV nu emite de la Vatican, NU are rezidență în Statul Cetăţii Vaticanului. „Afirmațiile lui Dan Diaconescu sunt absolut false și nefondate", spune purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Pr. Lombardi."

http://www.evz.ro/detalii/stiri/vaticanul-spune-ca-dan-diaconescu-minte-1062915.html

Eu nu am mai pretentii de la DD ala ...A mintit , minte si o sa minta si in viitor :) O scarba de om , care pe pariu ca a prostit iar lumea cica "transmite de la Vatican"....Daca face asa cand nu e la putere , dati-va seama daca ar ajunge la putere ce o sa fie ...

Arahide se cultiva de mult la noi. Stiu culturi de arahide ce au minim 15 ani.
Cartofi dulci incerc si eu de vreo 2 ani, pana acum fara succes.

neata, neata , banga langa :D :D ce patisi uai ?! :D Stati linistiti ca acusi vine zapadaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D :7:

Pana la zapada... vine cotremorul de zise Doineaua :D:

Nu dau 2 bani pe ce clampane isteric matracuca aia. Am altceva mai bun de facut, atat la servici cat si in timpul liber.

Lasa Geo, ca o poti crede si daca ai mult de lucru ()

Back