• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Cu siguranta va sunt cunoscute si aceste invataturi " ()

Mama m-a invatat ce inseamna sa astepti: „Ai rabdare pana soseste tata acasa!”

Mama m-a invatat ce inseamna sa primesti: „Iti voi da cand vom ajunge acasa!”

Mama m-a invatat cum sa infrunt problemele: „Ce-a fost in capul tau? Raspunde-mi cand vorbesc cu tine! Si nu-mi mai vorbi de sus!”

Mama m-a invatat logica: „Daca pici din leagan si-ti rupi gatul, sa nu te aud plangand!”

Mama m-a invatat sa ma gandesc la viitor: „Daca nu iei note mari la gramatica, n-o sa ai niciodata o slujba buna!”

6 Mama m-a invatat medicina: „Daca nu incetezi sa te uiti stramb, ochii iti vor ramane asa!”

Mama m-a invatat despre perceptia extrasenzoriala: „Te rog sa-ti pui puloverul Crezi ca eu nu stiu ca ti-e frig?”

Mama m-a invatat sa am umor: „Cand ti-oi taia degetele cu masina de tuns iarba sa nu te prind ca vii fuga la mine”

Mama m-a invatat sa devin adult: „Daca nu-ti mananci toate legumele, n-o sa mai cresti niciodata!”

Mama m-a invatat despre sex: „Si cum crezi tu ca ai venit pe lume?!”

Mama m-a invatat despre genetica „Esti exact ca tatal tau!”

Mama m-a invatat ce e intelepciunea: „Cand o sa ajungi si tu la varsta mea, o sa intelegi!”

Mama m-a invatat despre origini: „Tu crezi ca ne-am nascut in jungla?!”

http://sfatulparintilor.ro/

adrian_nicolae said:
Multumesc Degetica :D

Cu multa placere ,Adi.

Si invataturile ...lumii de azi:))))

Iubita mea cochetă, cu păr lung,
Şapte inchi de "ţeavă" nu-ţi ajung,
Prinţesă din poveşti, cu forme fine,
Şi gusturi rafinate, alcaline...

Când o arzi aiurea-n vreun BMW-u'
Şi mângâi "ciotul" vreunui derbedeu,
Atunci, nu-ţi mai pasă de mărime,
O luptă-i viaţa, prin maşini străine!

poezie de Alex Dospian

Inca un banc si va las:))))
Si urata si cu tupeu...

Un tip cu amanta in pat... la un moment dat suna cineva la usa. Amanta, calma, ii spune sa fie linistit ca e sotul, dar rezolva ea! Se duce la usa deschide si spune:
- Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit... du si tu gunoiul!... si ii pune galeata de gunoi in mana. Sotul pleaca.
Amantul se imbraca si pleaca linistit si pe scari isi zice: "Si frumoasa si desteapta..." Ajunge acasa, suna la usa, ii deschide sotia:
- Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul!... Ia tipul galeata, coboara scarile si in sinea lui isi zice: "Si urata si cu tupeu..."

victor said:
Sotia primeste un SMS de la sot.
"Am fost rapit de extraterestri ... Fac
experiente pe mine... M-au stropit cu
parfum, m-au murdarit cu ruj, mi-au
zgariat spatele, mi-au luat banii ...Mi-au
promis sa ma elibereze peste o ora!"

Două blonde stau de vorba:
- Dacă ar veni un extraterestru la tine, te-ai întâlni, ai ieşi cu el?
- Nu... nu cred în relaţiile la distanţă!
- Dar tu?
- Doar dacă ar avea o navă spaţiala decapotabilă!:)))))

Calendar EROTIC pentru GĂINI ()

Britanicii astia !!! Pt productia de oua a scazut Compania Happy Egg Co a produs catalogul, care va fi trimis tuturor fermelor pe care le deţine, cu scopul de a stimula creşterea producţiei de ouă.

Buna dimineata !!
Si pt OLD nu a dat cafeluta de azi,incerc eu sa nu ramaneti frustrati :P

Si evident ,nelipsitul tranfdafir ,care inveseleste ziua Degeticai :P

Doame, in ce tara traim? Bianca Dragusanu pretinde ,si nu este singura ,ca eminisunea ei ar avea scop educativ:D: Pe bune,este strigator la cer.

Back