• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Program liber la dans pe TVR,acum incepe :P 2 ore de spectacol : gratie si frumusete .

Buna dimineata tuturor! Imi place veselia ta de vineri Old:) Daca imi explicati si mie cum se pun pozici pe aici ,poate va ofer si eu una .Pana atunci ,o dedicatie muzicala ,cu mult drag. Ce sa fac daca veselia lui Old e molipsitoare:)))Si pe Victor imi face placere sa-l vad chiar daca testeaza auzul:))) Pe unde mai e GeoX ,mai?

ps.Gogule Maria Ta ,te-ai mai gandit la chatul ala maica? Stiu ca e criza ,dar cum esti baiat istet ,stiu eu...poate ,poate...:)

Degetico, sunt tare magulit ca ti-e dor si de mine. Eu sunt cam ocupat, am de terminat un paper pentru o conferinta, si paperele nu se fac asa simplu, trebuie si ceva creativ, evaluari, interpretari de date, concluzii si imbunatatiri posibile viitoare. Pentru fleacuri seismice de 3,1 urmat de 2,5 plus un 2,9 dupa el, nu e cazul; nu ca sunt eu cu nasul pe sus, dar...nici chiar asa: Japonia, Indonezia, Filipinele si Chile au 5+ saptamanal si nu sare nimeni in sus. Cand nu am nimic special de spus, nu mai spun, prefer sa fiu mai pragmatic.

GeoX said:
Degetico, sunt tare magulit ca ti-e dor si de mine. Eu sunt cam ocupat, am de terminat un paper pentru o conferinta, si paperele nu se fac asa simplu, trebuie si ceva creativ, evaluari, interpretari de date, concluzii si imbunatatiri posibile viitoare. Pentru fleacuri seismice de 3,1 urmat de 2,5 plus un 2,9 dupa el, nu e cazul; nu ca sunt eu cu nasul pe sus, dar...nici chiar asa: Japonia, Indonezia, Filipinele si Chile au 5+ saptamanal si nu sare nimeni in sus. Cand nu am nimic special de spus, nu mai spun, prefer sa fiu mai pragmatic.

Chiar daca esti asa ocupat ,un ce mai faceti n-ar strica.In rest ...spor la treaba ,ca eu cand aud de cutremure ma apuca asa...pandaliile...:))))

Uite GeoX CA SAI SPOR LA TREABA :)))

Buna dimineata!Sa inteleg Old ca aceasta cafeluta de azi e una neagra si fierbinte la cucoana dinainte?:)))) Trebuie sa imi spuneti mai cum sa pun poze pe aici si eu chiar nu stiu ,deci cerinta mea a fost serioasa ,zau asa:) Poate asa reusesc sa imi dau seama de cand are mos Craciun extensii tupaitoare la picioare:))))

Si putina miscare :)

Degetico, intra in topicul TUTORIALE si acolo gasesti cum tebuie sa procedezi step by step :P

Degetica, barfesti mos craciunul meu cu extensii cumva?

M-am uitat dimineata la Lucian, dar nu "dedea" din manute decat teatral.
In ultima repriza doar, cand nu-i venea sa creada ca-l putea bate...
Nu mi-a placut stilul celuilalt de a intoarce spatele. Pacat ca nu am fost eu in ring, ii "dedeam" una...

Am auzit ca vrea revansa, se lauda acum ca-l poate bate. Pai il batea daca lovea mai eficient.
Nu a fructificat alonja. (daca citeste Doroftei ma recruteaza la tinere sperante, categoria barfe)

A inceput Gala laureaţilor de la Budapesta pe TVR 1

Sarrah said:
Degetica, barfesti mos craciunul meu cu extensii cumva?

M-am uitat dimineata la Lucian, dar nu "dedea" din manute decat teatral.
In ultima repriza doar, cand nu-i venea sa creada ca-l putea bate...
Nu mi-a placut stilul celuilalt de a intoarce spatele. Pacat ca nu am fost eu in ring, ii "dedeam" una...

Am auzit ca vrea revansa, se lauda acum ca-l poate bate. Pai il batea daca lovea mai eficient.
Nu a fructificat alonja. (daca citeste Doroftei ma recruteaza la tinere sperante, categoria barfe)

Cum sa-l barfesc? Nuuuuu ...il admir pentru capacitatea lui de a se ...multiplica in...sarituri:)))
Poate ca Doroftei te recruteaza la ...cum sa-l bati pe mos Craciun cand ...sare ...cu alonja cu tot..sau poate ca o fi invatat box thailandez:)))

Mai ,am vazut ceva urari pentru Adi.Daca e ziua ta Adi ,un LA MULTI ANI ,cu multa sanatate ,multe realizari si la cat mai multe ferestruici:)Sa te bucuri de viata cat poti de frumos si de folositor tie ca trec anii uite-asa de nici nu stii cand.:)

Degetica, spuneai ca ne mai alergi cu facaletul cand si cand pe aici.
Cand ma vei atinge, iti voi spune "sagetica"
La multi ani si multe in ani!!! (impliniri, ce vrei tu...)

Back