• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Draga ..Anastase:))) nu imi articulez eu dusmanii asa cum ar merita ,cu toate ca uneori mai scot biciul ,daramite prietenii ,asa ca ...daca te ,,atingeam,, in mod serios crede-ma ca stiai .Sagetica inca e in tolba:))) Multumesc pentru urare ,acu' nu ca mi-ai face aceasta urara prima data in acest an:))) papapa .O seara buna!

Mai,mai, va intreceti in cafele speciale,. Io-s mai prozaica :D: ~o) ~o) ~o) Pt vulpoi si restul lumii ()

Prolifici rau oamenii de stiinta britanici ,au "descoperit " ca astazi luni, 20 ,este cea mai deprimanta zi a aului 2014 .Nu ca-i tare ? ()

Care este motivatia ? Cititi AICI

Eu nu servesc decat ceaiuri. Probleme de sanatate.
Dar uite ce canuta am:

skepcup_zps16a886d8.jpg

Url-ul e pe cana.

Ca la 20 de ani ,fara mici si fara bani:)))) Sigur n-ai gresit masuratorile?:))))

Sunt uimita si oripilata, greu , f greu au fost localizati supravietuitorii accidentului aviatic si nu erau niste neica nimeni, desi salvarea vietii nu-i conditionata de merite si functii.

Adrian Iovan a murit ...

Anuk, eu ma gandesc la altceva.....Daca vine vreun cutremur gen '77 si scapi chiar daca se darama blocul ... pana te gasesc salvatorii ....mori ....

adrian_nicolae said:
Adrian Iovan a murit ...

Anuk, eu ma gandesc la altceva.....Daca vine vreun cutremur gen '77 si scapi chiar daca se darama blocul ... pana te gasesc salvatorii ....mori ....

Trist ce s-a intamplat acolo ...salvatorii care nu au putut fi salvati...ma intreb cat de bine e pus la punct in Romania acest sistem de salvare in conditii ca cele tocmai petrecute...
Si asa este Adi cum spui.Sa ne rugam bunului Dumnezeu sa nu ajungem niciodata in situatia de a fi salvati in astfel de conditii.Dumnezeu sa-i odihneasca pe acei oameni.

Old DG said:
Buna dimineata!>D<>D<>D<
Cafeaua de marti:

Un ceai pentru Old ,nu de alta ,dar pare cam din rama cafeaua lui de azi:)))
http://www.trilulilu.ro/imagini-div...binte-pentru-frigul-de-afara?ref=similare_jos

DE necrezut, Politia Romana care are in dotare cel mai nou sistem de depistare și localizare a telefoanelor mobile nu i-a cautat pt : " pt folosirea aparaturii performante este necesară o autorizare din partea magistraţilor. De aceea, sistemul e folosit numai în instrumentarea cauzelor penale, pentru localizarea terminalelor GSM folosite de principalii suspecţi de comiterea unor infracţiuni grave. " Nu-i asa ca-i halucinat ?

Am zis de la accidentul din Muntenegru ca noi suntem mult sub ei :) Noi la inundatii suntem luati prin surprindere desi cei de la meteo au anuntat ca vin inundatii, cand vine zapada suntem luati prin surprindere, desi cei de la meteo au anunat zapada :)

Back