• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Neata buna. Eu eram in masina, nu am simtit.
Tanti Romica Jurca iar m-a tepuit... nu a dat zapada aseara in Bucale.

la mine s-a simtit f bine ,au zanganit geamurile biblioteci, s-au miscat florile inalte avantajul e ca a fost de scurta durata .

Eram la munca la ora aia, eu ajung la servici zilnic cam pe la 7 si 25. La 8 si un sfert doar am auzit un zgomit usor, ca si cum ar fi tropait cineva la etajul 5, in rest mi-am vazut de treaba.

Daca era de durata mai mare,intram in panica ,fiind scurt,n-am avut timp sa ma panichez :P

Sa fii cuminte daca mai vine ceva ca la 6 octombrie 2013, cel de azi a fost doar o chichineata. :P

Nici la ala nu m-am panicat,cred ca durata lor ma infuenteaza. :D:

Anuk a luat azi un 4 (patru) la mine, e musai sa se stie. :)) >:)>:)>:):devil::devil::devil:

Initial, loc sa te citez te-am editat ,aiurea-n tramvai, asa ca am editat iar,scuze pt neatentie

Initial am crezut ca m-a luat cu ameteala .... :D dar cand a inceput putin mai tare am realizat ca e cutremur ...am notat ora , am deschis tv-ul , mi-am vazut de treaba si la vreo 10 minute au dat si la tv :D

GeoX said:
Anuk a luat azi un 4 (patru) la mine, e musai sa se stie. :)) >:)>:)>:):devil::devil::devil:

A naibii chelea pe tine ,cum m-ai prinsla cotitura , cum m-ai taxat pt blocul litosferic subnutrit :P care stie statistici si legea pendulului ....

A dat Dumnezeu si si-a dat demisia ministrul de interne, Radu Stroe, nu ca ar repara sta ceva,ba a mai avut tupeul sa spuna ca a avut ghinion sa se intample tragedia in mandatul sau :D: No comment !

Totul este alb si-s -8 grade :D: Iarna am vrut, iarna am gasit.Ninge cu intermitenta.

Neatza buna!
1546409_10200446520605865_1227663901_n.jpg

Buna dimineata. Vine...iarna! Cod galben si cod portocaliu de ninsori si vant; viscol.

Buna dimineata! O cafea pentru Old si nu numai:) Sa aveti o zi buna!
ps.asa mi-am dorit iarna ,da' asa e de frig:)))))

Mey Degetico, ace ma fac eu cu tine , cerut si Gogu o cafea dar tu, canci,tot pt OLD .
Ia sefule de colea ,cata poftesti :anuk:

Back