• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

:))) Sefule ,Maria Ta ,ma revansez maine dimineata:)))) Eu v-am spus ca sunt un om constant:)))

Gogule ,pot sa ma revansez cu un dans? Ca sa te mai incalzesti ,daca am dat cafeaua lui Old:)

Frumos dans, dar ....e mic copil dansatorul, sa-l vezi pe Gogu ....ii da clasa ()

Ninge si e si ceva vant. E doar inceputul. Nucleul ciclonului mediteranean inca nu s-a apropiat suficient de mult. Pazea Gogule ca vine ciclonul. :p >:)>:):devil::devil:

Pune si tu la" Tendinte meteo" ca aici.... stii cum e :P

Buna dimineata!>D<>D<>D<
Este viscol si la Buzau!
Cafeaua de sambata:

Neata lume ! imi e dor de voi !

Am nevoie de ajutor ... caut un nou pseudonim pt proiectul nou de muzica (un stage name ) ! Help please cu idei sau sugestii !!

p.s. love ya

Buna dimineata !! Iarna ne-an dorit? Iarna avem :P
Serj,si mie mi-e dor de tine, intra mai des pe aici. >D<

Lumea iar pleaca la drum ...desi s-a anuntat cod portocaliu ..... Idioti ... Sper sa nu aiba curajul sa comenteze ceva, ca e VINA lor

Idoti ? N-as crede ,unii,poate inconstienti dar .....ce zici de echipa medicala de transplant care e pe drum ?

Atunci cand se anunta la tv ca o sa fie cod portocaliu de viscol si tu pleci la drum ...esti idiot :) de echipa medicala nu comentez nimic :)

...Eu daca as pleca m-as numi "vanatoare de furtuni", mai degraba de...valuri.
Ce spectacol, pentru cine a mai vazut...
Sunt destui care vor adrenalina. Daca ai papica si benzinutza...si daca nu ai altceva mai bun de facut...
Dar, multi din acesti aventurieri cu masini puternice au salvat vieti, sunt buni de ceva.
Unii pleaca special sa caute aventura, sa salveze vieti. (imbina utilul cu placutul)

Tare as vrea sa stiu daca Iovan este numele real sau anagrama cuvantului avion .Stie cineva ?

Back