• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ce faceti oameni buni? Cod rosu! La mine ,la Old...cred ca nu mai iesim din casa o saptamana:) asa ca Old hai sa ne punem pe facut cafele si ceaiuri:))))
Cum ziceai Gogule? Ningeeee...daaaaaaa ...am pus-o:)))

Sarrah said:
...Eu daca as pleca m-as numi "vanatoare de furtuni", mai degraba de...valuri.
Ce spectacol, pentru cine a mai vazut...
Sunt destui care vor adrenalina. Daca ai papica si benzinutza...si daca nu ai altceva mai bun de facut...
Dar, multi din acesti aventurieri cu masini puternice au salvat vieti, sunt buni de ceva.
Unii pleaca special sa caute aventura, sa salveze vieti. (imbina utilul cu placutul)

Vanatorul de valuri se numeste pescar ,dar se pare ca tu doar postari ai in undita ca de la caldura...mai greu Vanatorii de furtuni se numesc nebuni si multi sfarsesc luati de vant:)))
Aventurierii cu masini tari rareori salveaza vieti ,uneori nici pe a lor nu sunt in stare ca se lasa dusi de...caii putere si sfarsesc intr-un sant:)))

Cum sa canti daca ai cod rosu ,ca doar atat am vrut zapada incat acum avem:)))

Sa vezi cand se sparg in faleza valuri imense, cum explodeaza...
Nu se compara cu nimic, poate doar un zbor cu parapanta sa fie mai tare...
Ei am doar postari...dar nu puteam risca sa ramanem inzapeziti pe autostrada...
Am fost odata cand nu a nins, a fost doar vant. De neuitat!

Din cat stiu, e premiera pe tara, nu am mai avut cod rosu pana acum.
Au fost poate viscole mai mari, dar inca nu se inventase codul (doar pestele cod era fiindca veni vorba de peste)

Au fost viscole mai mari dar nu s-au intrunot cele 3 conditii pt cod rodu , 50 de cm de zapada depusi in 24 de ore, ninsoare intensa care determina depunerea unui strat de 15 cm pe ora și vânt cu viteză de peste 80 de km pe ora .Daca nu gresesc,in 2003 s-a introdus culoarea rosie in Meteorologie .

Ei nu s-au intrunit conditiile...fii serioasa ca e tot strategie ...de indreptare a obrazului..

Nu-i exclus :D: desi ,n-ai vazut 1000 de minute intarziere a trenului ? Rau am ajuns daca ne indoim de ceea ce vedem cu ochii nostri .

Sarrah said:
Sa vezi cand se sparg in faleza valuri imense, cum explodeaza...
Nu se compara cu nimic, poate doar un zbor cu parapanta sa fie mai tare...
Ei am doar postari...dar nu puteam risca sa ramanem inzapeziti pe autostrada...
Am fost odata cand nu a nins, a fost doar vant. De neuitat!

Din cat stiu, e premiera pe tara, nu am mai avut cod rosu pana acum.
Au fost poate viscole mai mari, dar inca nu se inventase codul (doar pestele cod era fiindca veni vorba de peste)

Pai vezi tu Anastase ,de aceea e bine sa stai la caldurica ,nu de alta dar braconierii de vant risca sa fie impuscati cu gloante reale:))) Cat despre parapanta...cred ca iti trebuie exercitiu special si curajul nu e la indemana oricui.:)) Ai vazut tu explozie de valuri? Poate se joaca putin cu tarmul ,dar sa explodeze...doar in imaginatia ta care pare debordanta:))) Cand stai in casa nu risti decat sa ramai inzapezit...in postari ,asa ca esti protejata:)))

anuk said:
Nu-i exclus :D: desi ,n-ai vazut 1000 de minute intarziere a trenului ? Rau am ajuns daca ne indoim de ceea ce vedem cu ochii nostri .

Nu ne indoim de ce vedem ci de ceea ce nu vedem ,dar presupunem.Curata filozofie:)))

BUna dimineata!
Tanti Romica Jurca s-a sesizat ca am carait, si mi-a dat zapada sa-mi ajunga :D

Wow ! Ce puternica este doamna Jurca, nu-mi inchipuiam ()

Vremea o da Dumnezeu Gogule...Lasa mai ca e buna zapada ,ca doar stii ca faci agricultura ,asa ca nu mai carai:)))

Vremea o da dumnezeu, la fel cum dadea si sfantu ilie fulgerele, nu? :D
E buna zapada, nu zic nu, dar eu parca as mai vrea vreo 20 de cm ;)

Back