• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Dorinta o sa-ti fie implinita Gogule,cica de maine noapte si miercuri se repeta fenomenul ,ninge si viscoleste iar.

Un ceai cu ghimbir, n-ar strica :P

Gogu said:
Vremea o da dumnezeu, la fel cum dadea si sfantu ilie fulgerele, nu? :D
E buna zapada, nu zic nu, dar eu parca as mai vrea vreo 20 de cm ;)

Eu mai vreau vreo 25 cm, ca sa ajunga la 67. :D

Gogu said:

Gogule,ce-i mult strica,asa ca multumeste-te cu ce este:))))

GeoX said:
Gogu said:

Eu mai vreau vreo 25 cm, ca sa ajunga la 67. :D

Tu cred ca vrei sa te apuci de slalom:))) Poate in acest caz te ia Victor cu atelajul si faceti performanta.:))

anuk said:
Geo, oleaca de rabdare si o sa ai zapada...sa-ti iasa pe nas :P vremea in Bucuresti pt urmatoarele 10 zile Bucuresti

http://vremea.ido.ro/Bucuresti.htm

Numai lui mos Gerila mai ii iese zapada pe nas ,el e tanar...duce:))))

Ce ai Gogule ,innebunisi maica? Vrei sa-ti rupi piciarele de la polei?Esti barbat tanar si ti-or mai trebui la ceva:)

Cica vine iar prapadul.Abia se mai domolise, asa ca ...ploaia ...la primavara:)) Daca vine uite aici ma duc,.Macar e si pe post de buncar nu numai de adapost pe timp de viscol:))))

Ati vazut asta? Socant in prima faza apoi.....de-a dreptul inexplicabil.

Ce misto e afara :D La ce se zice ca mai vine miercuri - joi + la inceputul lunii februarie (inca nu se stie sigur) ....se depaseste lejer iarna din 2012 ...

Buna dimineata!>D<>D<>D<
Ieri au fost la Buzau vicepremierul Dragnea si ministrul APN Dusa, situatia in judetul nostru este cea mai grava din tara si se pare ca avem un prefect nepriceput si depasit de evenimente.
Un cappuccino:

Back